Общинската съветничка от Благоевград Ваня Кромбоа е с номер 4

...
Общинската съветничка от Благоевград Ваня Кромбоа е с номер 4
Коментари Харесай

Избори 2024! Общинската съветничка от Благоевград Ваня Кромбоа 4-та в листата на ПП Продължаваме промяната в Благоевград, водач е Андрей Цеков

Общинската съветничка от Благоевград Ваня Кромбоа е с номер 4 в кандидат-депутатската на " Продължаваме промяната " в област Благоевград, трета е юрист Димитрина Хаджиева от Сандански, второто място е за Демократична България, най-вероятно за Г. Ганев, лидер ще бъде Андрей Цеков, а финален е регионалният им водач Марио Граченов от Банско, това са сигурните имена досега, които ще вземат участие в листата на смяната за идните парламентарни избори., разбра Struma.com

Цеков към този момент се появи в Благоевград, по време на визитата на управлението на партията в Благоевград преди дни, с което даде поръчка, че стартира опознаването на региона, защото рейдът на първите в Политическа партия " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев мина и през други градове на Пиринско. Силен лидер е Цеков, разясниха от други партии, които предвиждат, че партията ще успее да вкара в Народното събрание най-малко 2-ма депутати.

Адвокат Димитрина Хаджиева от Сандански сподели, че може да се пребори за място в Народното събрание, чака се и добър резултат за Ваня Кромбоа. Продължаваме промяната ще е главният съперник на ГЕРБ, които за тези избори са супер окуражени и гледат към 5 депутатски места. Конкуренцията вътре в листата на партията на Борисов е огромна, мощни играчи ще се състезават за Народно събрание, което предстоящо ще докара до по-голям общ резултат.

Водач на листата на ГЕРБ е Росен Желязков, следван от Илиян Георгиев от Благоевград, Костадин Стойков от Петрич, Георги Георгиев от Сандански, Никола Джингаров от Гоце Делчев, Марио Терзиев от Разлог, Костадин Загорчин от Банско. В листата от Благоевград са включени още ЮЗУ преподавателят Елена Ставрева, някогашните общински съветници Йосиф Кочев и Кирил Илиев.

Говори се, че в листата им ще бъдат включени националнопознати гербери, като да вземем за пример някогашният шеф на кабинета на министър Росен Кралев, А йлин Дахилова- Василева и някогашният футболен осъждам Красимир Керезов . Традиционно финален ще е Стефан Апостолов от Симитли.

Жестока конкуренция се очертва сред претендентите. Трима от тях са изрично сигурни депутати и това са Росен Желязков, Костадин Стойков от Петрич и Стефан Апостолов.

За 4-тото място ще се борят останалите в челната петица - Георги Георгиев от Сандански, Илиян Георгиев от Благоевград и Никола Джингаров от Гоце Делчев . Като цяло обаче листата на герберите е мощна и предващава добър резултат. От Политическа партия " Продължаваме промяната " обаче контрират- не бързайте с прогнозите, а очаквайте сериозна изненада от нашата партия.

В Българска социалистическа партия са подали номанациите си за депутати, допуска се, че при тях лидер ще е Корнелия Нинова, която ще реди листата за Пиринско, по тази причина локалните се въздържат от коментиране на имена. Знае се, че сполучливият им досега народен представител Б. Боцев няма да взе участие. Очаквайте детайлности към политическата обстановка в региона

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР