Община Пловдив стартира отново инициативи за стимулиране собствениците на домашни

...
Община Пловдив стартира отново инициативи за стимулиране собствениците на домашни
Коментари Харесай

В Пловдив стимулират собствениците на домашни кучета и котки с награди

Община Пловдив започва още веднъж начинания за стимулиране притежателите на домашни кучета и котки, отглеждани в града. Една от тях е акцията " Регистрирай куче и завоюва премия ". Тя ще се организира за четвърта поредна година. Насочена е към притежателите на домашни кучета, които прецизно съблюдават законовите разпореждания и съответно заявяват притежаването на домашното си куче.

Пловдив

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета да получат пакет дарове за своя любим. От 19 март е планувано началото на втората акция, която е за подкрепяне кастрацията на домашни кучета и котки, отглеждани в Пловдив. В нея могат да се включат притежатели на домашни кучета с осъществена регистрация, както и притежатели на домашни котки, притежаващи съответно издадени ветеринарномедицински паспорти.

Желаещите да се възползват от изискванията по акцията, от 14-ти март ще могат да получат ваучър за отстъпка от цената на операцията " кастрация на домашно куче или котка ". Талоните ще се предоставятот районните администрации по местоживеене или в Община Пловдив, Дирекция " Екология и ръководство на отпадъците ". В рамките на акцията се чака да бъдат кастрирани към 300 домашни кучета и котки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР