Община Пловдив подписва договор с "Консорциум Пловдив 2017" в сряда,

...
Община Пловдив подписва договор с "Консорциум Пловдив 2017" в сряда,
Коментари Харесай

Община Пловдив подписва договор с Консорциум Пловдив 2017

Община Пловдив подписва контракт с "Консорциум Пловдив 2017 " в сряда, по този начин сагата с 13-те линии (с номера 1, 6, 7, 15, 16, 18, 29, 37, 44, 66, 99, 116 и 222) от градския превоз на Пловдив завършва. Новината заяви зам.-кметът по превоз Златин Велев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Сава дума за 118 нови, климатизирани рейс, налични за хора с двигателни проблеми. Отделно - по новия контракт са планувани по-сериозни наказания за нередности, за неотоплени рейсове, за пропускане на спирка. Разходите за съоръжение на рейсовете и включването им към системата на градския превоз е за сметка на превозвачите, описа Велев. 
Кметът Иван Тотев пък изясни на собствен ред, че превозвачите са дали период до есента за цялостно съоръжение на рейсовете. "На този стадий не е задоволително за нас, още водим диалози ", разяснява Тотев. 
Що се отнася до електронното таксуване, кметът показа, че се е появил чисто нов миг. "Сменя се системата и от Национална агенция за приходите изискват при продажба всяко едно устройство да уведомява Агенцията, което е малко по-различно на работата от досегашната система ", изясни той. 

Plovdiv24.bg напомня, че Консорциум "Пловдив 2017 " сплотява в себе си главните транспортни "играчи " в града под тепетата - Веселин Дошков, Петко Ангелов и Димитър Чолаков. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР