Община Берковица връчи грамоти за благородна постъпка на Кристина Бончева,

...
Община Берковица връчи грамоти за благородна постъпка на Кристина Бончева,
Коментари Харесай

Община Берковица награди младежите, спасили дядо от измръзване /снимки/

Община Берковица връчи грамоти за благородна постъпка на Кристина Бончева, Виктория Иванова, Благовест Георгиев и Георги Раденков, които избавиха 83-годишния Григор Миронов от измръзване в мразовитата нощ на 12.01.2021 година, оповестиха от локалната администрация.
За благородството, състраданието и милосърдието си, героите получиха и специфични награди. Грамотите и премиите връчи зам.-кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, която им пожела да бъдат здрави и благословени.
Община Берковица приветства тези смели хора, предали своето положително на нуждаещия се човек, съумели да видят непознатото злощастие и намерили метод да зарадват и него, и околните му с човешката си постъпка, с подадената ръка в този сложен миг!
"Щастливи сме, че в нашия град има толкоз сърдечни, положителни и духовно красиви девойки и момчета, които с положителните си сърца и доблестните си действия трансформират светa към по-добро!
Децата са нашето бъдеще, само че и наше настояще. Ето за какво е значимо да ги поддържаме и насърчаваме през днешния ден, тук и в този момент, да ги мотивираме и подтикваме, да ги въодушевяваме и обичаме ", споделиха от локалната администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР