Обществените личности в Русия продължават да се сблъскват със значителен

...
Обществените личности в Русия продължават да се сблъскват със значителен
Коментари Харесай

Лондон: Руските звезди под натиск да подкрепят войната на Путин в Украйна

Обществените персони в Русия не престават да се сблъскват със забележителен напън да демонстрират очевидна поддръжка за войната в Украйна. Тази седмица беше обявено, че съветската поп звезда Филип Киркоров извърши и посети ранени бойци в окупирана Украйна . Твърди се, че Киркоров е бил вкаран в " черния лист " от Кремъл след, написа в резюмето от ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата, оповестено в обществената мрежа X, известна до неотдавна като Twitter.

Руската опозиционна медия " Медуза " заяви, че при започване на февруари е освежен " черният лист " от 50 актьори, публикуван от президентската администрация до съветски концертни промоутъри, като на процедура им се не разрешава да се показват пред аудитория в Русия . Този лист включваше и публични съперници на войната, както и други - като Киркоров - които бяха предизвикали гнева на Кремъл по други аргументи.

Последствията от абсурда с " съвсем голото " празненство показват все по-проникващо наличие на войната в публичния живот. Кремъл съвсем несъмнено съзнателно раздуха и употребява абсурда, пробвайки се да изобрази контраста сред руснаците, " патриотично " подкрепящи военните старания в Украйна и хедонистичния " прозападен " столичен хайлайф., санкциониран по т.нар Закони за " ЛГБТ агитация " и му бе извикан във военния комисариат (руската наборна служба-бел. ред.)

Много от известните участници в празненството се извиниха , в това число и организаторката Настя Ивлеева. Съдът я санкции със 100 хиляди рубли (1960 лв) за организирането на събитието. Клубът " Мутабор " беше запечатан.
 Русия призна ЛГБТ придвижването за екстремистко
Русия призна ЛГБТ придвижването за екстремистко

Решението на Върховния съд влиза в действие незабавно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР