Обожествяването и демонизирането са характерни за публичните личности, които се

...
Обожествяването и демонизирането са характерни за публичните личности, които се
Коментари Харесай

Криминален психолог: Путин премина от човека на КГБ, през симпатичното младо момче, до човека, който е сега

Обожествяването и демонизирането са присъщи за обществените персони, които се добиват в хода на управническата процедура и стигат до характерност на диктатори. Без подозрение подобен е Путин. Това мнение изрази в ефира на Нова нюз криминални психолог Росен Йорданов.

" Путин мина от индивида от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), през симпатичното младо момче, до индивида, който е в този момент. В началото той трябваше да завоюва публичното доверие, трябваше да бъде показан като неофициален, да преодолее отрицателните характерности, заложени от предходния президент. Те се характеризираха с съветската национална култура- като пиене и невъздържано държание. После той трябваше да е друг, демонстрираше хладно държание и разсъдък. Сега се утвърди като съветският съдбоносен водач, диктуващ изискванията в света ", изясни той.

По думите му при съветският държавен глава се следи сериозна дисторция на характера.

" Деградацията в неговия темперамент е налице. Тази мизантропска политика, която води, приказва за под паника положения и опити да се работи в отбранителен режим на мислене ", добави психологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР