Облечен в дръзко копринено бельо, моделът се движи в ритъм

...
Облечен в дръзко копринено бельо, моделът се движи в ритъм
Коментари Харесай

Мъже, облечени в нощници: Китай цензурира жените, които моделират бельо в живо предаване за пазарува

Облечен в смело копринено долни дрехи, моделът се движи в темп и оформя сърце с пръсти по време онлайн предаване в Douyin, една от най-популярните платформи за видеосподеляне в Китай.

Изпълнението му на ролята на модел е последната илюстрация на предприемаческата иновация, която от време на време е нужна, с цел да се заобиколи строгата цензура на интернет в Китай - мрежа, която може да хване в клопката си на пръв взор безобидни действия - в този случай търговци на дребно, които продават дамско долни дрехи онлайн.

Китай ползва един от най-строгите режими на цензура в света, като има опит в блокирането освен на политически сензитивна информация, само че и на изображения на женски тела, които се считат за малко пикантни, отбелязва.

 

Няколко компании, профилирани в продажбата на долни дрехи посредством лъчение в действително време, прекъснаха сесиите си, откакто през януари в тях участваше жена-модел и се стигна до конфликта им с интернет цензурата.

Затова вместо тях се употребяват мъже.

На един от каналите за продажби се вижда мъж, облечен в черно долни дрехи, застанал до манекен с сходно облекло, което наподобява като екранна фотография от предаване онлайн в Taobao Live на Alibaba (BABA), платформа за стрийминг на колоса в електронната търговия.

 

На друга фотография различен мъжки модел е облечен в розова рокля и копринен шал, допълнени с котешки ушички за глава.

 

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР