Облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна, но само

...
Облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна, но само
Коментари Харесай

Ветровито време с превалявания и днес

Облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали. Вечерта валежи се чакат в Северозападна България. Ще духа слаб до сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 16° и 23°, а оптималните – от 27° до 32°, в София - към 27°.

По Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места, основно преди обяд, ще превали дъжд. Ще продължи да духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 27° до 30°. Температурата на морската вода е от 23° до 25°. Вълнението на морето ще е към 4 бала.

В планините облачността ще е променлива, преди обяд постоянно забележителна и тук-там ще превали. Ще духа мощен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра 21°, на 2000 метра - към 15°.

През идващите дни до края на седмицата ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развива купеста облачност с по-голяма възможност за изолирани краткотрайни превалявания в събота и неделя. Вятърът ще отслабне, ще се задържи от североизток. Максималните температури в множеството региони ще са сред 30° и 35°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР