Обичайте себе си, не пълнете душата си със страхове! Защото

...
Обичайте себе си, не пълнете душата си със страхове! Защото
Коментари Харесай

Силата на тази молитва е реална. Способна е да променя животи

Обичайте себе си, не пълнете душата си със страхове! Защото Бог е Любов, а ние постоянно имаме в душите си облика на един недопечен Бог, който потиска Бога.

Често израстваме с доста виновност и в следствие не можем да донесем наслада на никого, тъй като самите ние я нямаме. Не се усещаме обичани, с цел да се радваме и освобождаваме, да намираме естетика със себе си и със света към нас.

Обичате ли себе си? Или сте се обременили с възприятие на виновност, скрупули, компликации, тъга? Ако не обичаме себе си, ние се докарваме до заболявания, прибързано стареене.

Колкото повече мислим за нашите компликации, проблеми, толкоз повече те ни изтощават. Въпреки това продължаваме да се безпокоим, да си блъскаме мозъка, безпределно да се връщаме в предишното, да раздвижваме мемоари, с цел да тровим душите си с мъка и болежка още веднъж и още веднъж, да се нараняваме.

Но бихме могли да погледнем на живота по различен метод, да се разтърсим и да кажем: Не, не е по този начин! Не съм склонен да понасям този битов скептицизъм! Нима това е любовта към себе си ли е? За това ли ме е основал Бог?

Нима Бог е подобен, че приближавайки се до вас, ще ви извърши с смут, боязън, суматоха и безпокойствие?

Чувствал ли е св. оракул Илия Бога като спокоен ветрец, тъничък ветрец, сладостен ветрец, който духал и услаждал душата му? Това е Бог.

Силата на молитвата е същинска и чудотворна. От доста години сътворявам лечебни, научни молебствия, които в действителност и бързо оказват помощ.

Молитвата ще помогне. Тя ще направи чудеса! Молитва, успокоение, мир, осъзнатост и баланс. Всичко това ще ви докара до неповторими и прелестни резултати.

Господи, благодаря Ти за този ден. Знам, че Ти се грижиш за просперитета ми сега. За да бъде моят живот и животът на моите близки сполучлив. Благодарение на Твоите грижи, обич и чудеса имам всичко, което способства за благополучието и мира.

Старая се доста и Те апелирам да ми окажеш помощ всекидневно да отглеждам плодовете на духа в мен – благосклонност, благотворителност, обич, съчувствие, признателност, успокоение. Благодарение на Твоето обучение, упътване и помощ, аз съм спокоен, балансиран, откровен и миролюбив.

Благодарен съм, че си близо и съм едно с Теб, Източникът на живота. Всичките ми потребности, стремежи, молебствия постоянно са задоволени и изпълнени в точното време и за мое положително. Твърдо имам вяра и съм признателен, че всичко, което Ти принадлежи, е мое. Твоята обич, богатства, грижа, благосклонност и благословии. Благодаря Ти Господи. Амин.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР