Обичате да пътувате из Европа и искате да пазарувате на

...
Обичате да пътувате из Европа и искате да пазарувате на
Коментари Харесай

Стягайте куфарите, намаленията започват

Обичате да пътувате из Европа и желаете да пазарувате на най-хубавите цени? Намаленията занапред стартират. Тези за Черния петък наближават, а следват дълго чаканите коледни понижения. Кои обаче са най-хубавите дестинации за извършване на покупки в Европа? Ето няколко положителни хрумвания къде може да се насладите на обичаните понижения. 

Разгледайте и открийте стилните разпродажби в Милано, Лондон, Париж и модерните разпродажби в Амстердам, Берлин и Брюксел. Ако в действителност желаете най-хубавите цени в прелестни градове, отидете в Лисабон или Истанбул, най-хубавите дестинации за на ниска цена и мъдро извършване на покупки и резервирайте своя хотел на обезпечено най-хубава цена в една от най-хубавите дестинации за продажби в Европа.

Лондон е една от най-големите столици на модата в Европа, тъй че там ще намерите най-големите марки, както и дизайнерски творения. Зимните разпродажби към този момент стартират в деня след Коледа. От 26 декември доникъде на януари.

В италианския град Милано и в близост ще намерите някои страхотни магазини и аутлети. Това ще бъде едно необикновено извършване на покупки за всеки усет и портмоне, на място, където дизайнът и модата са вкъщи си. Зимни разпродажби стартират от 7 януари и не престават 30 дни.

В португалската столица Лисабон би трябвало да напуснете центъра на града и да отидете до същинските магазини, където вървят португалците. Открийте аутлетите към града, с цел да извършите същински преференциални покупко-продажби. Дрехите, създадени в Португалия, са доста положителни и постоянно са доста по-евтини. Ще намерите всички съществени марки на по-ниски цени. Зимни разпродажби са от 7 януари до 28 февруари

В испанската столица Мадрид пазарувайте със жанр в квартал Salesas. 

Тук има доста мултибрандови търговци на дребно, както и испански и интернационалните бутици. Зимни разпродажби са от 7 януари до 7 март.

В Париж в Галерии Лафайет и Шанз-Елизе. Символ на френския жанр на живот, Galeries Lafayette предлага жива и многообразна мода. Универсалният магазин на Boulevard Haussmann съумява да събере най-хубавите творения в 70 000 m², ситуирани в 3 здания, и предлага неповторимо извършване на покупки на своите гости. Влезте в най-големия повсеместен магазин в света. Зимни разпродажби са от началото на януари доникъде на февруари.

В турския град Истанбул има десетки търговски центрове, а и голям брой пазари. Тук се намира и оживената комерсиална улица Istiklal Caddesi. Няма закрепени дати за продажби в Турция. Зимни разпродажби: декември-януари.

Каталувската столица - Барселона е красива, сантиментална, съвременна и приказна. Това е парадайс за феновете на шопинга и даже през зимата има слънчеви дни.

Зимните разпродажби са от 7 януари до началото на март.

Фридрихщрасе в Берлин, тъй като е грациозен и вселенски свят на извършване на покупки, включващ интернационална дизайнерска мода, водещи авангардни дизайнери, IT-лейбъли и млада модерна мода, аксесоари, козметика, бижута, книги, изкуство, цветя и интериорен дизайн. В Германия няма съответни дати за продажби.

Зимни разпродажби: края на януари.

В белгийската столица Брюксел извършването на покупки е обвързвано напълно с мода и дизайн. От долната част на града (резерват на извънредни дизайнери и бутици), чак до височините на столицата, където акцентът е подложен върху лукса от близо и надалеч, без да забравяме кварталите, които са дом на огромните вериги, има нещо за всеки усет и портмоне. Зимни разпродажби: от 2 януари до 31 януари.

В Амстердам Търговски център Bijenkorf и към язовира (центъра на града). 

Компактният размер на историческия център на Амстердам е единствено една от многото аргументи, заради които той е идеална дестинация за извършване на покупки, написа bTV.

Няма съответни дати за продажби в Холандия.

Зимни разпродажби: през януари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР