Обичаме да четем за любовните истории на известните личности, а

...
Обичаме да четем за любовните истории на известните личности, а
Коментари Харесай

Джордж Клуни: “Съжалявам, че не срещнах Амал по-рано, за да имам повече време да я обичам”

Обичаме да четем за любовните истории на известните персони, а през днешния ден имаме опцията да прочетем всичко от първоизточника - самият Джордж Клуни е решил да показа в елементи по какъв начин е пламнала любовта сред него и Амал и по какъв начин се е стигнало до предлагането за брак.

Всичко стартира през 2013-та година, когато юристът по отбрана на човешките права, Амал Аламудин идва край езерото Комо в Италия, с цел да се види с техен общ другар и по-късно да замине за Кан. Така Джордж и Амал се срещат за първи път на другарска вечеря (родителите на Клуни също са били там!)

Първата ми мисъл беше, че е красива, занимателна и явно доста интелигентна. Не знам какво си е помислила тя за мен. Сигурно, че съм дъртак. Все отново си разменихме координатите, а тя ми изпрати няколко фотоси от вечерята. Започнахме да си пишем, да се чуваме по телефона, след време ми стана ясно, че сме повече от другари.

 Getty/Gulliver

Първата им публична намира се случва през октомври 2013-та в Лондон.

Беше хубава първа среща. Отидохме на вечеря. Амал избра мястото и се оказа много изящен и съвременен ресторант. Когато излязохме, начело ни чакаха към 50 папарака, само че тя се държа героичен. След това нещата ескалираха много бързо.

Двамата са прекарали няколко седмици дружно в Лондон, а по-късно са отпразнували Коледа в курорта Кабо Сан Лукас. След това пък отпътуват на сафари в Кения.

 Getty/Images

Амал обожава животните, изключително жирафите. В Кения има едно място, в което жирафите си подават главите през големи прозорци и те целуват. През февруари 2014-та демонстрирах нейна фотография на мой добър другар, на фотографията тя се усмихваше и се радваше на въпросните жирафи. Тогава осъзнах, че желая да стане моя брачна половинка.
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
Джордж купува пръстена и взема решение да предложи на Амал по време на сантиментална вечеря в дома му. Оказва се, че артистът е чакал 20 минути на колене, с цел да получи отговор от обичаната си Амал на най-важния въпрос – дали желае да му стане брачна половинка.

Той е поднесъл шампанско и я помолил да потърси запалка, с цел да възпламенят свещи. За задачата и показал едно чекмедже в близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се ненадейно и видяла, че Джордж към този момент чака отговора й на колене.

Стоях по този начин в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и споделяше „ О, Боже мой! “. Беше толкоз шокирана.

 Getty

Джордж споделя, че единственото му подозрение е било, дали предлагането му не идва прекомерно скоро и какво ще отговори Амал.

Знаех, че тя е дамата за мен, правеше ме най-щастливият мъж на света тогава и продължава да го прави и до през днешния ден. Любовта ме промени, Амал стана най-важното нещо в живота ми. Единственото, за което скърбя е, че я срещнах на 50 и няколко, тъй като можеше да прекарам много повече години обичайки я.

Днес двойката се радва на близнаците си – Ела и Александър. Самият Джордж Клуни е приел доста съществено родителството.

Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и рев. Когато приятелите ми ме видят да променям пелените им и да се дръзвам дружно с тях, постоянно са сюрпризирани.

Вижте още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР