Обединеното кралство регистрира почти 3000 нови случая на новозаразени с

...
Обединеното кралство регистрира почти 3000 нови случая на новозаразени с
Коментари Харесай

Великобритания с нови 3000 заразени с COVID-19 за 24 часа

Обединеното кралство записва съвсем 3000 нови случая на новозаразени с ковид за 24 часа. Това е невиждано равнище от края на май , демонстрират данните на министерството на опазването на здравето, оповестени през днешния ден и представени от Агенция Франс Прес.
1813 нови инфектирани с ковид бяха регистрирани през вчерашния ден, съобщи BBC.
 Британският лист със страни за Коронавирус карантина - за какво България е там? Британският лист със страни за Коронавирус карантина - за какво България е там?
Португалия може да бъде върната в листата на страните, идващите от които подлежат на 14-дневна самоизолация във Англия - са...
" Нарастването на броя на случаите, които сме записали през днешния ден, е предизвикващо паника ", сподели министърът на опазването на здравето Мат Ханкок.
Ханкок сподели още, че последните дни новите инфектирани са най-вече младежи, само че страната е предизвестила за държание, което може да разреши разпространяване измежду възрастните хора.
Ханкок сподели, че е " значимо хората да не разрешават на това заболяване да болести техните баби и дядовци и да докара до проблеми, каквито сме виждали по-рано през годината ", когато здравната система се бори, с цел да сдържа вируса, защото смъртните случаи внезапно нарастват.
Консервативното държавно управление на премиера Борис Джонсън съобщи, че ще затегне локалните ограничавания в региони, показващи внезапно повишаване на случаите, вместо да наложи второ национално заключване от боязън поради резултатът върху стопанската система.
 Отменят някои от рестриктивните мерки против ковид във Англия Отменят някои от рестриктивните мерки против ковид във Англия
Британското държавно управление разгласи през днешния ден, че заради спад на броя на случаите на заразяване с ковид анулира ограничаващи ограничения, въведен...
Такива ограничавания ще включват ограничение на контактите и в границите на инфектирани семейства.
Ханкок съобщи, че английското държавно управление е било право да отвори още веднъж учебните заведения " заради пагубният резултат на необразоваността върху децата ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР