О т 31-и май DIEMA FAMILY ще предложи ново разтърсващо

...
О т 31-и май DIEMA FAMILY ще предложи ново разтърсващо
Коментари Харесай

Нови филмови емоции с премиерния сериал „Подарен живот“ по DIEMA FAMILY

О т 31-и май DIEMA FAMILY ще предложи ново разтърсващо преживяване с премиерния за България мексикански сериал „ Подарен живот “. В него феновете ще проследят историята на младо семейство, изправено пред предизвикването да обезпечи животоспасяващо лекуване за осиновеното им дете. Епизодите на новата вдъхновяваща поредност ще се излъчват от понеделник до петък от 20.00 ч.

По трогателен метод „ Подарен живот “ споделя за безграничната родителска любов и отдаденост. Съпрузите Елена и Ернесто научават, че осиновеният им наследник Николас е диагностициран с левкемия. Страхът, че могат да го изгубят, ги принуждава да потърсят биологичния му татко. Така в живота им навлиза Педро, без да подозират, че той освен ще даде късмет за бъдеще на детето им, само че и ще ги промени вечно.

Интригуващият сюжет визира настоящи тематики като осиновяването, потребността от навременно лекуване и значимата роля на донорството. Сериалът е продуциран от Лусеро Суарес и е акомодация на едноименната чилийска теленовела от 2016 година, провокирала голям интерес в родината си. В основните функции влизат Хосе Рон, Ева Седеньо и изгряващата звезда Леонардо Херера в облика на дребния Николас. Поредицата е със специфичното присъединяване на Хорхе Салинас – добре прочут от редица мексикански кино продукции.

„ Подарен живот “ е въодушевяващ роман за полезности като почтеност, примирение и фамилна единодушие. В него феновете ще видят по какъв начин любовта, волята за живот и упоритостта могат да разрушат всички спънки и стандарти.

Не пропускайте премиерния сериал „ Подарен живот “ на 31-и май от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учителката пита: - Какво ще се случи, в случай че едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо дава отговор: - Ще се вдигне цената… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова ставало посредством организация, която твърдяла, че е основана в Обединеното кралство " Обръщам се към цялата международна общественост: няма смисъл да бъде разклащана Беларус ", съобщи президентътСрещу изпълнителя са отправени обвинявания по два члена от наказателния кодекс " Това е реваншизъм ", съобщи водачът на ГЕРБНаучи повечеFuchsia OS потегля първо за умните устройства на компаниятаТова става след заповед на министъра на здравеопазванетоВижте повода:Талантливата Цвета Страхилова страда от остра лимфобластна левкемияВ момента обстановката е доста добраЗеметресението е почувствано в БукурещАктрисата показва, че той отказал да чуе показания и доказателства, които съгласно нея имат отношение към сигурността и благосъстоянието на децата имС какви отговорности е претрупан той, съгласно уставаЕдна нетрадиционна рецепта, с която да зарадвате сетивата сиНовата вариация на ковид бе видяна за първи път от учени в град МококаБългарските жители, където и да се намират, са български гражданиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР