Нюкасъл и Манчестър Юнайтед играят при 1:1 в мач от

...
Нюкасъл и Манчестър Юнайтед играят при 1:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюкасъл - Ман Юн 1:1, Кавани изравни

Нюкасъл и Манчестър Юнайтед играят при 1:1 в мач от 19-ия кръг на Висшата лига. В 7-ата минута Алан Сен-Максимен откри резултата, а в 71-ата минута Кавани изравни. Срещата на „ Сейнт Джеймсис Парк " може да я гледате по DIEMA SPORT 2. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

Двубоят стартира чудесно за домакините. В 7-ата минута Рафаел Варан загуби топката в центъра, което докара до контраофанзива от "свраките ". Топката се озова в Алан Сен-Максимен, който напредна, озова се на границата на наказателното поле и с обмислен удар в левия ъгъл вкара за 1:0.

"Джордитата " продължиха да играят по-добре. В 12-ата минута топката стигна до Жоелинтон. Бразилецът насочи рисков удар от границата на наказателното поле, само че около вратата. Десет минути по-късно Джонджо Шелви проби през центъра, напредна до границата на наказателното поле и насочи тежък удар, само че Давид де Хеа съумя да избие.

В 37-ата минута топката се озова във вратата на Юнайтед за повторно. Сен-Максимен направи нов отличен пробив и подаде паралелно в наказателното поле за Калъм Уилсън, който се разписа, само че беше зад защитата и попадението беше анулирано.В 41-ата минута гостите извършиха хитро директен свободен удар, на Мартин Дубравка внимаваше и съумя да изпревари неприятелски футболист.

В началото на втората част Нюкасъл можеше да удвои. Емил Крафт проби до аутлинията отдясно и центрира в наказателното поле. Там Сен-Максимен съумя да засече сред двата противникови играчи, само че Де Хеа реагира ослепително и мазета. Юнайтед отговори с удар от далечна отдалеченост на Маркъс Рашфорд, който Дубравка мазета. В 52-ата минута отбраната на "джордитата " не мазета добре топката. Кълбото се озова в Ронално, само че ударът на португалеца беше неакуратен.

В 63-ата минута Де Хеа се отличи с ново избавяне. Домакините проведоха поредна рискова контраофанзива. Топката стигна до Райън Фрейзър отдясно. Той насочи удар, който стражът на "червените дяволи " мазета. След това Фрейзър опита да се пребори за топката, само че падна след прикосновение с Алекс Телеш. Главният рефер реши, че няма учредения да отсъди дузпа.

В 71-ата минута по-добрата игра на гостите в този интервал от мача даде резултат. Диого Дало проби отдясно и откри Единсон Кавани в наказателното поле. Уругваецът насочи удар, който беше блокиран от Фабиан Шер. Топката още веднъж се озова в уругваеца, който този път не сбърка.

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед 1:1

1:0 Ален Сен-Максимен (7)

1:1 Единсон Кавани (71)

Нюкасъл: Дубравка, Крафт, Шер, Ласелс, Манкийо, Лонгстаф, Шелви, Жоелинтон, Фрейзър, Сен-Максимен, Уилсън (45+5 - Мърфи)

Мениджър : Еди Хау

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР