Нямаме грам доверие в решенията на КЕВР. Смятаме, че там

...
Нямаме грам доверие в решенията на КЕВР. Смятаме, че там
Коментари Харесай

Нинова: Нямаме доверие в решенията на КЕРВ

Нямаме грам доверие в решенията на КЕВР. Смятаме, че там 10-15 души комисари, сътрудници, помощници, затворени на мрачно вземат решение ориста на милиони, без да регистрират обективните условия при вземането на тези решения. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Нинова уточни, че имат въпроси към комисарите и сътрудниците, които вземат решения и считат да ги зададат в четвъртък на изключително чуване, което са внесли в Народното събрание, в Комисията по енергетика. На нея са поканили и представители на междинния и дребния бизнес, на потребителски организации. „ Да дойдат и да обяснят на какво съображение вземат тези решения, самостоятелен орган ли е КЕВРь или пък има някакви зависимости от монополисти”, уточни тя.
„ Уважаеми ръководещи и „ независим” КЕВР, с тези решения убивате българската стопанска система, българското произвеждане, фалирате дребен и междинен бизнес. Но по-лошото е, че изправяте пред неспособност българи да употребяват обикновени услуги. Вие представяте ли си XXI век, в европейска България, хора да се отхвърлят от услуга топла вода, тъй като не могат да си я платят. Крайно време е да дойдат и да изясняват, само че не на нас на депутатите, а на българското общество, какво вършат, чии ползи обслужват, имат ли зависимости, и сигурно тези зависимости не са от народа, който ги е изпратил там, подозираме за други “, акцентира още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР