"Нямам снимка с Меси! Нямам снимка с Меси!" Това повтаряше

...
"Нямам снимка с Меси! Нямам снимка с Меси!" Това повтаряше
Коментари Харесай

Новият на Мария Игнатова: Не бързам да се обвързвам с нея

"Нямам фотография с Меси! Нямам фотография с Меси! " Това повтаряше като изоглавен новата звезда на сериала "Полицаите от края на града " Кристиян Милатинов. Той е бил част от юношеския тим на "Барселона " и е ритал дружно с Меси и Пике.

Е, оказа се, че "полицаят " въпреки всичко има фотография с най-известния футболист. Двамата се засичат по време на снимане на клип за известна марка автомобилна компания. И, естествено, се снимат.

"Лео незабавно ме разпозна - разкри пред "България през днешния ден " Кристиян. - Не ме е не запомнил, въпреки всичко сме играли дружно. Винаги ме поздравява и ми сподели, че помни, че сме били в един тим. Не си приказваме доста, само че чест му прави, че не ме е не запомнил. Останал е доста земен макар невероятната популярност, която има ", добави Милатинов, който е любим на публиката в облика на контрольор Крис от хитовия сериал по "Нова ".

Звездата от "Полицаите " към момента намира време за футбол макар натоварения си график. Кристиян играе на шампионати на дребни малки врати, когато има свободно време. "Футбола няма по какъв начин да го оставя ", безапелационен е Милатинов.

Покрай облика си в полицейския сериал Кристиян съумя да разтупти стотици женски сърца. Въпреки че не липсва интерес към него от нежния пол, юношата на "Барселона " си няма другарка.

"Животът е пред мен - разкрива Крис, който е на 30 години. - Част от моите другари се чудят и се питат по какъв начин по този начин още сме ергени. Отговарям им, че сме млади и има време за всичко. Все отново не би трябвало да се избързва с такива неща ", прям е Милатинов, с което се опита да тушира слуховете, че има връзка с Мария Игнатова.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР