Нямам къща за гости. Декларирала съм си всичко, което трябва

...
Нямам къща за гости. Декларирала съм си всичко, което трябва
Коментари Харесай

Десислава Танева: Нямам къща за гости, обявила съм си всичко

" Нямам къща за посетители. Декларирала съм си всичко, което би трябвало да се заявява по закон. Влизането ми в политиката беше 2007 година След тази дата съм се въздържала от придобивания, заради чувството, което биха основали, заявила съм си средствата през цялото време. Това е умишлен мой избор. " Това сподели министърът на земеделието Десислава Танева в предаването " Лице в лице " по bTV.
" В множеството къщи за посетители хората работят фамилно, фамилно в региони, подобаващи за този тип активност. При инспекциите субективния асортимент е изключен, става софтуерно. Субективният фактор е единствено, в случай че може да бъде продънен софтуера ", добави тя във връзка на инспекцията, която тече сега.
" Проверяват се всички къщи за посетители. Последният подписан контракт за къщи за посетители е от септември 2014 година Тогава аз още не бях встъпила като министър в първия си мандат ", напомни Десислава Танева.
Новият остарял аграрни министър приказва и за някои от настоящите проблеми в бранша. Според нея казусът при пчеларите е, че не се съблюдават няколко ограничения за отбрана на пчелите - за авансово известяван и за наложителни часови пояси при напръскване с препарати.
Десислава Танева удостовери, че се удължава срокът за подаване на заявките за подкрепяне с директни заплащания за Кампания 2019 до 23 май в това число, без глоба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР