Няма зодия, която да не прави своите грешки, но някои

...
Няма зодия, която да не прави своите грешки, но някои
Коментари Харесай

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии

Няма зодия, която да не прави своите неточности, само че някои от тях съумяват доста добре да прикрият стореното. Разберете кои са греховете на зодиите.

 
СТРЕЛЕЦ
Стрелците не се тормозят доста от греховете си, даже имат навика постоянно да ги повтарят.
1. Обичат да си набелязват „ цел “ в любовта и да стрелят напряко, единствено и единствено уловът да е техен. Не се интересуват доста от обич и усеща, просто обичат новите завоевания.
2. Стрелците простят извънредно мъчно и това е едно от нещата, което в никакъв случай не се трансформира в тях. Няма значение дали другият е сбъркал с малко или доста, могат да не му проговорят в никакъв случай повече. Зависи от настроението им.
3. Не обръщат задоволително време на фамилията си и избират да се занимават с техните обичани неща, вместо да стоят у дома и да се грижат за елементарните неща като грижа за децата, извършване на покупки и куп други досадни отговорности.
 
КОЗИРОГ
Много неща можем да кажем за Козирога, само че по-добре е да се съсредоточим върху главните три.
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Няма зодия, която да е толкоз съвършена, че в никакъв случай да не бърка. Има обаче някои зодии, при които греховете са по-тежки от другите. Раз...
1. Много са отмъстителни! Това е зодията, която може да ти вгорчи живота, в случай че си им направил нещо, без значение дали е било преднамерено или не. Цял живот ще те преследват с опити за това да си отмъстят. Внимавайте с Козирозите и не ги ядосвайте.
2. Лъжат постоянно сътрудниците си за това какви са същинските им усещат. Казват едно, само че сърцето им усеща напълно друго. Така един ден могат да си тръгнат и повече да не се върнат, а сътрудникът им въобще да не разбере от кое място им е пристигнало.
3. Много са настървени за победа непременно – в живота, в работата, сред другари и въобще на всички места. Готови са да смажат всяка една конкуренция, която се изправи на пътя им и то с цената на всичко.
 
ВОДОЛЕЙ
 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември
За тези 4 зодии септември ще бъде изключително забавен месец в любовен проект. Някои връзки е време да приключат, с цел да създадат място на ис...
Много можем да кажем за Водолеите, само че при тях греховете са някак си по-търпими и можем да ги преглътнем, в случай че доста държим на тях.
1. Прекалено задушаващи са с любовта си. Обвиват се мощно към сътрудниците си и желаят постоянно да знаят къде е другият, какво прави и с кого е. Задушаващата им обич не трябва да се бърка с ревнивост, а с желанието всичко тяхно да си остане единствено за тях.
2. Говорят доста зад тила на другите, въпреки че не желаят да им създадат неприятно, а просто доста обичат клюките и разискването на живота на другите. Сякаш постоянно знаят кое е най-хубавото и единствено тяхното мнение е годно и има значение.3
3. Рядко се виждат с приятелите си и не държат толкоз на тези взаимоотношения. Имат едвам няколко близки другари в обкръжението си, а за другите постоянно не помнят и не се интересуват по какъв начин са и какво се случва с живота им.
 
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би трансформирал или поправил, само че не може да се оправи и то остава да тежи на съвестта им....
РИБИ
Рибите имат доста грехове за изкупване, само че по никакъв начин не бързат да го вършат.
1. Парите са им уязвимост и безразборното им харчене е непокътната тяхна мярка. Дори като са фамилни харчат доста и не се интересуват доста дали има за всичко и всички. Важно е да си купят това, което им е нужно.
2. Не дават пояснение на околните си за това, което вършат. Никой не може да им каже нищо, правят всичко без да пита и стават много избухливи, в случай че някой тръгне да им каже, че нещо не се прави по този начин. Само стойте и гледайте!
3. Обичат извънбрачните връзки и то най-много да си потвърждават през годините, че са мечтани и към момента хващат окото. Така постоянно разрушават фамилиите си и след това горчиво съжаляват за това. Но „ след това “ към този момент е късно и няма връщане обратно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР