Няма защо да се заблуждаваме, че преходът се извърши криминално.

...
Няма защо да се заблуждаваме, че преходът се извърши криминално.
Коментари Харесай

Игнат Раденков: Сега народът е на ход - мафията или той!

Няма за какво да се заблуждаваме, че преходът се извърши престъпно. Партиите са илюзия, те са единствено инструмент на първановци, догановци, борисовци за лобистки закони и напън. Чрез обръчите техните компании печелят всички публични поръчки, а цената е на правилото ”колкото-толкова ”.
Това споделя Игнат Раденков, героя на социалистическия труд от времето на социализма пред Liberta.bg.

Тези пари се завладяват, изнасят се в офшорни зони и по този начин се обезкървява стопанската система, купуват се влиятелни парцели по столици и ривиери и по този начин е бетонирана мафията, че няма клатене. А народът изгуби куража, че нещо може да се промени. Имаме си и апатията като манталиетт и те доста добре употребяват това, декларира той.

Той разяснява и дали ще има смяна: Мисля, че с дребна помощ от външни фактори, това ще се промени, тъй като всяко нещо си има лимит. Балонът ще се спука и аз имам вяра, че до есента ще има доста сериозна ескалация. И нека интелигенцията, мислещата част от обществото поеме по-голямата отговорност. Хората в миналото излязоха поради скъпата сила, само че Варна беше тази, която обърна тази социална сила. Това би трябвало да стане и в този момент, поради избора на новия основен прокурор. Обществото да се надигне и да се скъса тредесетгодишната пъпна шнур " мафия-държава ". Ако това не стане, след някоя година страната ни е обречена и процесите ще станат необратими, предвижда строителят.

За мен ужасно е примирението на народа. Всички поговорки не са зародили инцидентно. И мафията употребява това. Но като виждам еуфорията се връщам към времето, когато изгонихме Кирил Йорданов с камъни. И аз предлагам нещо сходно - обществен митинг и шествие до Висш съдебен съвет и по образеца на Варна да създадем такава камара пред неговите порти, че да се затвори източника на това проклинание. Те продадоха личния си народ. На карта е поставено съществованието на страната ни. Сега народът е на ход - мафията или той!, безапелационен е Раденков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР