Няма нищо по-сладко от това, когато някое момче те харесва

...
Няма нищо по-сладко от това, когато някое момче те харесва
Коментари Харесай

Три признака, че той те харесва. Момичета, бъдете внимателни

Няма нищо по-сладко от това, когато някое момче те харесва скрито. Срамежливите момчета са страхотни сладури. Но постоянно в своята нерешителност те разрешават някой различен да бъде с момичето, което харесват.

Мъжете не са положителни в изразяването на усеща. Нито пък са майстори на лиричните слова и постоянно остават неразбрани. Те мъчно признават на една жена какво изпитват към  нея. Но въпреки всичко постоянно има способи да схванеш дали той те харесва. Колкото и да се пробва момчето да прикрива възприятията си, те не могат да останат незабелязани. Момчета, бъдете по-смели и уверени в себе си. Животът е прекомерно къс, с цел да крием какво усещаме. И не би трябвало да позволявате на страха от неуспех да ви попречи да опитате.

Нищо не губите, когато си признаете възприятията пред някое момиче. Дори и да ви отхвърли. И в двата случая печелите. В първи – нея. А във втория – урок.

Представяме ти някои от знаците, които демонстрират, че той те харесва скрито.

Разпитва за теб

О, да. Това е повече от явен знак. Ако той разпитва твоите близки и другари за теб, знай, че сигурно не си му безразлична. Да, от време на време е дразнещо някой да пита останалите за теб, а не самата теб, само че не се сърди. Той се тормози от твоята реакция, само че в това време и не може повече да чака. Въпрос на време е, когато стартира да разпитва другите за теб, скоро да ти показа всичко, което изпитва.

Усмихва се, когато сте дружно

Още едно доказателство, че му действаш като опиат. Забележи по какъв начин се държи той, когато сте дружно. Ако не стопира да се усмихва и очевидно му проличава, че е благополучен, най-вероятно повода си ти. Няма по-сигурен знак, който да демонстрира, когато едно момче харесва момиче. Дори и да не желаят да си признаят с думи, с дейности сами се издават. Надяваме се скоро да събере храброст и да ти признае възприятията си, тъй като не може да го чакаш постоянно и току виж някой различен е спечелил сърцето ти.

Харесва всичко твое в обществените мрежи

Днес един от най-ясните фактори, които въздействат върху любовните връзки са обществените мрежи. От ясно по-ясно е, че в случай че едно момче те харесва той ще следи всяка една твоя активност в профила ти във Facebook или Инстаграм и ще харесва всичките ти фотоси и изявления.

Друг явен знак, че това момче ти симпатизира е, когато ти написа всеки ден, даже и с най-глупавото опрощение. Е, блага моя, имаш си скришен любовник, който май не е толкоз скришен и самичък се издава, че е полудял по теб. От теб зависи дали ще му дадеш късмет, само че първо би трябвало той да признае възприятията си, несъмнено.

Любовта с всеки минал ден става все по-странна и комплицирано. Всъщност тя е една и съща, само че ние хората я вършим да наподобява по този метод. Забравихме да поддържаме връзка същински, а не скрити зад дребните екрани. Забравихме да изрязваме намерено възприятията си и да се борим за индивида, който харесваме. Започнахме елементарно да заменяме тези, които до през вчерашния ден сякаш сме обичали.

Всичко стана толкоз комплицирано. И от една страна е хубаво, че светът се развива, само че от друга е тъжно, тъй като ние хората ставаме все по-малко хора и повече безчувствени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР