Няма нищо лошо в това да пазарувате от магазини втора

...
Няма нищо лошо в това да пазарувате от магазини втора
Коментари Харесай

ТОВА са нещата, които не трябва да купувате, ако са ВТОРА УПОТРЕБА

Няма нищо неприятно в това да пазарувате от магазини втора ръка – не всички хора имат опция да купуват постоянно нови неща, а и от време на време могат се намерят същински находки, даже и напълно нови в тези магазини. Така спестявате много средства. Може да става дума за облекла, електрически уреди или елементи за автомобила ви и тогава няма проблем. Има някои неща, обаче, които не би трябвало да купувате втора употреба. Ето кои са те.

Кошара за бебето – въпреки детското легло да се употребява известно време, най-добре е да обзаведете детската стая с нова кошара. Ако изберете втора употреба, не е ясно дали креватчето ще бъде изцяло крепко, а да не приказваме за хигиената. Как ще сложите бебето си да спи с кошара втора ръка. Дори да почистите добре кошарата, отново не е целесъобразно да употребявате втора употреба детско креватче. Най-вече и поради здравината му.

Плюшени играчки – те нямат да утежнят бюджета ви изключително, в случай че не сте решили да купите голяма играчка, огромна колкото детето ви. Те са по-скъпи и това може да ви накара да помислите за решение, което включва играчка втора ръка. И това отново не е целесъобразно. Играчките са принадлежали на някого. Макар да са почистени, те са събрали в себе си акари и други замърсявания от предния си притежател, ето за какво не е добра концепция да ги давате на детето си. За да се погрижите за здравето му и да си спестите много проблеми, най-добре купувайте на детето единствено нови плюшени играчки.

Лаптоп – по принцип зависи защо ще го ползвате. Ако ви би трябвало преносим компютър за работа, който ще съхранява значими файлове, най-добре заложете на нова машина. Ако ви би трябвало за игри на детето, може да потърсите и подобен втора употреба. Все отново, в случай че решите да си купите втора ръка компютър, направете цялостна инспекция, защото не се знае дали той ще работи вярно. Проверете клавиатурата, техническите му параметри и всичко, което би могло да ви сътвори проблем с нефункционирането си. Все отново преносими компютри стават жертва на поливане с вода, удряне или други пострадвания, които могат да им нанесат вреди.

Матрак – тук още веднъж хигиената е на дневен ред. Не е изключително прелестно да спиш там, където е спал различен човек. Освен това по матраците се задържат акари, които могат да раздразнят кожата ви, предизвиквайки алергична реакция. Най-добре е да инвестирате пари в първокласен нов матрак, тъй като годността на един е от седем до 10 години, което по никакъв начин не е малко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР