Няма място за паника. Здравната система е добре организирана. Ситуацията

...
Няма място за паника. Здравната система е добре организирана. Ситуацията
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров шокира - за четвъртата вълна виновен бил ниският процент ваксинирани, мълчи ще има ли нови мерки

Няма място за суматоха. Здравната система е добре проведена. Ситуацията е сериозна, това всеки го вижда. Това сподели в ефира на Нова телевизия здравният министър Стойчо Кацаров в разгара на от ковид, рекордната смъртност и ниското равнище на имунизация.

Той означи, че все още няма драми и безпорядък в здравната система, тъй като лекарите се справяли.

“Да, не сме изпаднали в суматоха, само че не си и скубим косите. Следим доста добре развиването на обстановката “, продължи Кацаров с учудващо неглижиращ високата смъртност и заразяемост.
свързани новини193374на 08.10.2021
" През цялото време се допирам на решенията на специалистите. Не взимам решенията еднолично. Утре няма да влезе в действие нищо. Утре няма да влезе в действие нищо. Може да обявим нови спомагателни ограничения за ограничение на инфекцията, които ще влязат в действие до няколко дни “, разяснява Кацаров и идните по-строги ограничения, които би трябвало да бъдат въведени от на следващия ден.

" Смъртността следва с към две-три седмици броя на инфектираните лица “, изясни още той за високата смъртност у нас, която съгласно него, сега не била изключително висока.

Според него, ниският % на имунизация в нашата страна, обяснявало високата смъртност, сравнимо със страните в Западна Европа. Освен това здравната система не била в изключително цветущо положение и това също водило след себе си по-висока смъртност.

" Не очаквайте, че здравният министър принудително ще тръгне да имунизира. Ние сме демократична страна “, отсече Кацаров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР