Няма логика – така директорът на 51-во СОУ Асен Александров

...
Няма логика – така директорът на 51-во СОУ Асен Александров
Коментари Харесай

Според председателя на училищните директори най-много 1 заразен с коронавирус да се яви на матура

Няма логичност – по този начин шефът на 51-во СОУ Асен Александров разяснява за какво в случай че си в карантина, на абитуриентски бал не може, само че на матура може.
Същевременно той незабавно разясни, че при матурите карантинираните ще са в обособени стаи. За цялата страна да има повече от един болен от ковид възпитаник да отиде на матура е необикновено, съгласно него.
 В навечерието на матурите: Не се изисква PCR тест за карантинираните зрелостници В навечерието на матурите: Не се изисква PCR тест за карантинираните зрелостници
От МОН настояват, че са взети всички вероятни ограничения за провеждането на зрелостните изпити в пандемична конюнктура В „ Тази неделя&l...
Трябва да се проведат матурите, е мнението на Александров. Той подсети, че за прекосяването от X в XI клас матурите нямат никакво значение. Страната с един от най-ниския брой такива изпити сме в Европа, е тезата му. Александров сподели и друго – че тази година имало най-вече образователни дни, тъй като нямало грипни ваканции.
По думите на Александров пред Българска национална телевизия, който е ръководител на Сдружението на шефовете в междинното обучение, от 1 юни може всички възпитаници да се върнат в учебно заведение. Според него, по-големите харесали повече отдалеченото образование, а по-малките – присъственото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР