Няма как да не започнем петъчната музикална селекция с новото

...
Няма как да не започнем петъчната музикална селекция с новото
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Няма по какъв начин да не стартираме петъчната музикална селекция с новото парче на Gorillaz. " Aries " е и третият епизод от специфичния план на групата - видео поредност с името Song Machine.

Всъщност, Song Machine е първият й сезон, който ще покаже по какъв начин Gorillaz записват онлайн в Kong Studios дружно с нови реализатори във всеки един от епиизодите. В " Aries " вземат участие именитият Peter Hook (бас) и алтернатив поп изпълнителя и продуцент Georgia на барабани.

Продължаваме с Usher, Lil Jon и Ludacris, които издадоха дружно песента " SexBeat " - 16 години след шлагера " Yeah.

Песента е записана преди две години, само че Usher не бил сигурен дали желае да я издаде. Преди време обаче Lil Jon пуснал фрагмент от нея на почитателите си, а когато Usher видял позитивната им реакция, решил, че е време да работи.

Следват Twenty one pilots с новата им ария " Level of Concern ". Тя е писана и записана по време на пандемията от ковид, като цели да вдъхне вяра по време на сложни времена.

Приходите от парчето ще бъдат дарени на фондацията Crew Nation - световен фонд, който подкрепя по-неизвестните музиканти, наранени от ковид, които сега нямат турнета и участия онлайн.

Алек Бенджамин пусна новата си ария " Six Feet Apart " - още веднъж въодушевена от актуалните международни събития. Сингълът идва след водещото парче " Oh My God " от идния му дебютен албум These Two Windows, който излиза на 29 май.

" Написах тази ария за обществената отдалеченост и възприятието от изолираност. Исках хората да знаят, че не са сами ", споделя изпълнителят.

След като преди няколко дни момчетата от СкандаУ направиха първият си онлайн концерт, където изпяха и най-новата си ария, в този момент " Майка му остаряла " излиза публично. Парчето е продуцирано от Светлин Къслев, а видеото е дело на Симеон Т. Петров.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР