Нагла измама в Денсинг старс“ засякоха зрителите на бТВ след

...
Нагла измама в Денсинг старс“ засякоха зрителите на бТВ след
Коментари Харесай

НАГЛА ИЗМАМА в Денсинг старс! Ето как е спечелила Щонова


Нагла машинация в „ Денсинг старс “ засякоха феновете на бТВ след снощния край, разкри. Въпреки че окончателният избор бе извоюван от певицата Дара и колегата й Джими , от продукцията оповестиха за спечелили в шоуто Неделя Щонова и Наско Месечков.

В обществените мрежи се популяризира скрийншот, който демонстрира, че Дара и Джими са били преди всичко освен след гласуването на журито, само че съгласно зрителския избор. По някаква причина SMS-ите на почитателите не са взети под внимание или са манипулирани след това. Така огромният победител в „ Денсинг старс “ стана Неделя Щонова .

Зрители упорстват от бТВ да дадат публично изказване за какво вотът на аудитория и жури сочи за спечелили Дара и Джими , а от продукцията оповестиха друга двойка.



Днес общественият профил на Неделя Щонова е залят с хейт поради незаслужената победа, а всеобщото мнение е, че Дара и Джими са същинските спечелили. Според фенове Неделя и Наско са си купили успеха поради болните си упоритости и голямо его.

„ Като оставим настрани, че успеха й е безусловно незаслужена, подарена, купена и така нататък За какво въобще й е тази победа на Щонова? Какво ще я прави? С какво ще й помогне в живота? Освен, че завоюва презрението на публиката. За Дара успеха беше доста по-стойностна. Освен, че я заслужава в пъти повече. Дара е образец за младежите “, недоволстват в интернет.

Според осведомени съществена роля в манипулирането на вота има самият Наско Месечков, който с помощта на бизнеса на жена си е съумял да купи успеха си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР