Вчера, 14 май, беше финалът на Dancing Stars. В последните

...
Вчера, 14 май, беше финалът на Dancing Stars. В последните
Коментари Харесай

След победата в Dancing Stars - Неделя Щонова за трудностите и уроците по пътя към първото място

Вчера, 14 май, беше финалът на Dancing Stars. В последните три месеца танцовото шоу съумя да ни покаже в напълно друга светлина известни персони, за които не сме подозирали, че са толкоз надарени и на дансинга. А до финала доближиха единствено четири двойки, измежду които феновете избраха огромния победител - Неделя Щонова и Атанас Месечков.
 Неделя Щонова и нейните секрети за благополучен живот
Неделя Щонова и нейните секрети за благополучен живот

Как да изглеждаме и да се усеща толкоз добре, колкото нея

53-годишната невроложка, която до неотдавна свързвахме единствено с потребните препоръки за здравословен живот, които даваше на феновете и почитателите си в обществените мрежи, съумя да се пребори за успеха и купата и потвърди, че няма нищо невероятно - даже да надскочиш пределите на физическите си благоприятни условия.

Tя показва форма и умения, с които съумя да заблести на дансинга даже по-силно от много по-младите от нея Дара, Натали Трифонова и Ивет Горанова. Показа и че я бива в екипната работа, тъй като с колегата й съумяха да се трансфорат в съвършен тандем и царете на поддръжките.

И напълно справедливо съгласно мнозина бяха определени за спечелили. Е, несъмнено, още веднъж не липсват и разчаровани, които считат, че другите дами и най-много Дара бяха по-достойни за първото място.

Но това не съумя да помрачи настроението на Неделя Щонова, която още веднъж не пропусна да показа страстите си в обществените мрежи часове след огромния край на Dancing Stars. В профила си във Фейсбук тя разгласява две фотоси с Наско Месечков и стартира поста си с думите, че двамата са минали през огъня и дружно са вдигнали купата. Но не и без поддръжката на феновете, за която откровено благодари.

" Колкото повече мечтаеш и се трудиш, колкото по-интегрален, сложен, самоуверен и авангарден си, толкоз по-добре ", написа още невроложката и прикани да не си слагаме предели. И за следващ път подсети нещо значимо - че " човешкото тяло може да издържи и да реализира извънредно доста повече, в сравнение с огромна част от нас считат за допустимо ". 

Самата тя по-рано изясни по какъв начин по време на една от подготовките е усетила, че си е предизвикала контузия на крайници, само че е решила да не се отхвърля по медицински аргументи, а целеустремено да тества на какво е способно тялото й и дали ще успее да превъзмогне болката, както и се е случило.

С всяко свое осъществяване Неделя Щонова ни доказваше и че възрастта не е никаква спънка пред желанието да бъдеш най-хубавата си версия, да не спираш да се развиваш и доказваш.

Победителката от Dancing Stars не пропусна да показа и че всички, стигнали до финала, заслужават възторженостти и почит поради големия труд, който са положили, поради надмогването и за хубостта, която рисуваха с танците си. Тя поздрави Натали, Дара и Ивет и призна, че доста ги обича и почита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР