Няма жена на света, която да не вярва в магията

...
Няма жена на света, която да не вярва в магията
Коментари Харесай

Магията на грима: Тези 5 преобразявания ще ви оставят без думи

Няма жена на света, която да не има вяра в магията на грима, а вярно подбраните артикули и цветове, съчетани с положителни умения, могат да създадат чудеса с лицето ни. Днес, въодушевени от няколко фотоси в обществените мрежи, взехме решение да ви покажем какъв брой слисващ може да бъде резултатът на грима, без значение от количеството му. Просто вижте тези 5 девойки и тяхното видоизменение, което ще ви остави без думи.

Но дано преди този момент отбележим, че задачата на грима е да подчертае достолепията на лицето ни и да укрепи естествената ни хубост. В идващите фотоси ще забележим както по-семпло, по този начин и по-ярко видоизменение на девойки от професионален грим. А ние ви оставяме да се възхищавате на резултата, като ще слагаме фотография преди и след грим на една и съща жена.

Тук е употребен грим, съгласуван с естествения тип и в него доминират светлите топли тонове. Но макар че макияжът тук не е ексцентричен и само укрепва естествената красота, резултатът е изумителен.

Втората визия е в жанр холивудски искра. Използван е брокат и кожата на лицето е с една концепция по-тъмен загар. Като цяло обаче и тук не е заложено на екстравагантна визия.

 жена, грим

Тази визия е извънредно добър образец за това, че гримът може да ни подмлади, стига да умеем да си служим с него вярно. Виждаме, че гримьорът е придал повече цвят на лицето и е подсилил погледа със златисто кафяво. В допълнение с руж и червило дамата наподобява още по-млада и красива.

Опушеният грим е същинска магия, просто вижте тази промяна! И в натурален тип дамата е извънредно красива, само че опушеният макияж ѝ придава неповторим сексапил и съблазън.

Няма нищо по-красиво и просто от хубавата очна линия и уместно подбраното червило. Стига да сте ловки в ръцете, несъмнено. Тази промяна също е смайваща, а за нея е употребен само добър силует, очна линия, серпантина и златисто червило. Колко малко ѝ би трябвало на една жена, с цел да заблести!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР