Хосе Луис Ачиари ще остане начело на Берое и за

...
Хосе Луис Ачиари ще остане начело на Берое и за
Коментари Харесай

Стана ясно бъдещето на треньора на Берое

Хосе Луис Ачиари ще остане отпред на Берое и за идващия сезон, оповестява " Тема Спорт ". Той извърши задачата, сложена му от притежателя Ернан Банато - оставане в елита - и двамата към този момент са провели диалози преди дни.

Основната тематика е била лятната подготовка и селекцията. Тя този път няма да е тясно профилирана към южноамериканския пазар. Сега Банато е решил да огледа и към Европа, главно към Испания.
 Хебър ще стопира неприятната серия против оживелия в елита Берое
Хебър ще стопира неприятната серия против оживелия в елита Берое

Мачът е през днешния ден

Ачиари пое заралии през есента след изненадващата разлъка с Густаво Араголаса, който даде началото на плана под Аязмото. Той обаче имаше разминавания със притежателя по някои от въпросите. Наследникът му към този момент е много по-послушен и това ще му донесе и нов контракт с клуба.

Очаквано звездата Себастиан Вия няма да вземе присъединяване в днешния дуел с Хебър в Пазарджик. Колумбиецът е пред трансфер, който се чака да е за над 2 милиона евро. Затова и в Берое не желаят да рискуват с негова травма. Със сигурност от Берое си потегля и Вини Трибуле. Договорът му изтича и няма да бъде възобновен. Играчът е отказал, като е декларирал, че ще опита шанса си на друго място.

Двубоят през днешния ден пък е от извънредно значение за Хебър, който води борба за оцеляване. Интересното е, че преди година Любослав Пенев избави пазарджиклии точно за сметка на заралии, които играха бараж против Спортист Своге във Велико Търново.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР