Няма две еднакви връзки. Затова може да се каже, че

...
Няма две еднакви връзки. Затова може да се каже, че
Коментари Харесай

Какви любовници са жените според зодията си

Няма две идентични връзки. Затова може да се каже, че те се образуват от решенията, които взимаме всекидневно. И несъмнено, всички знаем, че изборът и дейностите на хората постоянно се уповават на техния зодиакален знак.

Вследствие на това е от значително значение да схванеш зодията на бъдещата си партньорка, с цел да знаеш по какъв начин и за какво ще вземе решенията си по отношение на теб и връзката ви. Повярвай ни, ще ти спести доста стрес в бъдеще, като успееш да си гарантираш, че ще имаш щастливи взаимоотношения. Ето за какво ти представяме ранглиста на дамите като сътрудници съгласно зодиакалния им знак, започвайки от оповестените за най-хубави:

Стрелец

Жените, принадлежащи към зодия Стрелец, постоянно са най-хубавите половинки, защото не се двоумят да се опитат да подобрят хората към себе си. Ако успееш да впечатлиш представителка на този огнен знак, можеш да си сигурен, че тя ще се опита както интензивно и пасивно да разкрие твоята най-хубава версия. Освен това дамите Стрелци са безкористни и великодушни хора, които нямат нищо срещу да слагат потребностите на другите пред своите.

Риби

Въпреки, че доста постоянно момичето Риби, наподобява изначало срамежливо, несъмнено си заслужава да отделиш нужното самообладание и изпитание, с цел да я опознаеш. Тези дами са необикновено правилни и постоянно можеш да разчиташ на тях, с цел да се погрижат за сърцето ти. Освен това те умеят безпогрешно да схващат по какъв начин се чувстваш в даден миг, без да се постанова да казваш нищо. Сякаш това не беше задоволително, само че ето и още едно: те са доста чувствителни и деликатни по отношение на това, което споделят и вършат.

Козирог

По принцип, дамата Козирог в никакъв случай не се отхвърля и постоянно поставя оптимални старания за всяко нещо. Следователно постоянно ще се опита да даде 100% от себе си и от времето си във всяка връзка, която има. Въпреки че е правилно, че може да наподобява в действителност комплицирано и невероятно да се оправя с това, заради метода, по който обича да усъвършенства всичко, постоянно ще бъдеш признателен такава жена да участва в живота ти. Без подозрение ще осъзнаеш, че денят без нея може да бъде в действителност ужасяващ.

Везни

Никога не може да сбъркаш, в случай че излезеш на среща с момиче Везни. Известно е, че те са едни от най-истинските и откровени хора в целия хороскоп. Също по този начин, те постоянно демонстрират позитивен дух, помагайки на хората към тях да бъдат щастливи. Въпреки това, би трябвало да бъдеш доста деликатен с думите си, когато се обръщаш към дама от тази зодия - те са склонни елементарно да бъдат наранени от непознатите думи и по тази причина постоянно са по-сдържани и затворени.

Близнаци

Жената Близнаци е здравословна композиция от позитивни и негативни черти. Ще получиш своя обективен дял от занимателни и вълнуващи моменти, само че не можеш да избегнеш и сложните обстановки и сериозните трудности. През множеството време представителките на зодията са доста занимателни, толерантни и необятно скроени. Трябва обаче да си деликатен, тъй като те крият една тъмна страна, в която демонстрират най-лошите си страхове и несгоди, с които ще би трябвало ти самичък да се оправиш по един или различен метод.

Водолей

Нежните представителки на тази зодия могат да се дефинират най-точно като „ междинна красота “. С това желаеме да кажем, че въпреки и да не са най-хубавите, те също не са и най-лошите, затова са тъкмо по средата на класацията. Те са извънредно лоялни и виновни, когато става въпрос за взаимоотношения, само че също по този начин наподобяват доста ексцентрични поради своята персона, която постоянно не се харесва на доста хора.

Лъв

Единственото нещо, което прави дамите Лъв не толкоз положителни половинки, е фактът, че те са склонни да имат неразумни и изключително нереалистични упования, когато става въпрос за самата връзка. Те имат вяра, че с мъжа до тях ще летят из розови облаци, всичко ще е необикновено сантиментално и магическо и по този начин ще бъде до самия край, сходно на любовните холивудски филми. В резултат на това може да се окаже същинска битка да им угаждаш на прищевките.

Рак

Жените, които принадлежат към знака на Рака, като цяло са извънредно приятни и общителни хора. За жал, постоянно са склонни да се влюбват извънредно бързо, което в последна сметка вреди на възприятията и разрушава сърцата им. В резултат на това те стартират да държат хората към себе си на сериозна отдалеченост, поради страха, че може още веднъж да бъдат засегнати.

Телец

По отношение на основаване на връзка с дамата Телец, тя може да се дефинира като най-сложния случай в целия зодиак. Като цяло, тези дами не обичат самата концепция да бъдат обвързани „ съществено “ с някого, тъй че единствено отсам всичко става мъчно. Освен това, те също имат неприятния табиет да разрушават мъжките сърца, тъй че бъди деликатен. Въпреки това, тяхната най-силна страна е, че са подготвени да оставят всичко, когато се привържат.

Овен

Представителките на зодия Овен могат да се дефинират с три думи: прекалено много активност. Това ще получиш, когато решиш да излезеш на среща с момиче Овен. Тя е индивидът, който ще желае да пришпорва всеки стадий от връзката ви, което в последна сметка е извънредно натоварващо. Също по този начин ще те накара да правиш неща, за които може да не си квалифициран. И с изключение на всичко това, тези дами имат навика да стават извънредно прилепчиви и „ нуждаещи се “, нещо, с което единствено човек с самообладание може да се оправи. Често желаят да вършат с теб всевъзможни неща, без значение по какъв начин се чувстваш по отношение на това.

Дева

От всички знаци на зодиака, дамите Дева са известни с това, че е най-трудно някой да успее да им угоди, което ги трансформира в същинско предизвикателство за мъжете. Подобно на някои други знаци, те имат огромни упования по отношение на връзките си, само че постоянно съумяват да ги повдигнат на идващото равнище. Също по този начин, нямат проблем с честността, това е несъмнено. Дори когато могат да наранят нечии усеща и да накърнят нечие его. В последна сметка тези дами няма да се притеснят да омаловажат колегата си или го накарат да се усеща зле, в случай че знаят, че това ще бъде за тяхно положително в бъдеще, даже и да наранят мъжа до себе си с думи.

Скорпион

Трябва да бъдеш доста деликатен с дамата Скорпион, тъй като от всички зодии, тя е тази, от която най-вече би трябвало да се страхуваш. Единственото, което можем да кажем за нея е, че би трябвало да бъдеш деликатен и внимателен всякога, когато решиш, че си влюбен в жена от този знак. Като единствена линия за нейната персона ще кажем, че тя не зачита възприятията на своя сътрудник. Ако може да го нарани, ще го направи без да се замисли (жените Скорпиони се държат по извънредно нахален метод с хората, които считат за „ по-низши интелектуално “). В допълнение, те обичат да управляват всичко и постоянно са безсърдечни. Но в случай че искаш да имаш за сътрудник жена от тази зодия, давай. Няма какво да губиш.

Източник: dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР