Няма да се учудя, ако колегите от НФСБ подадат сигнал

...
Няма да се учудя, ако колегите от НФСБ подадат сигнал
Коментари Харесай

Валери Симеонов Хвърли Нова Бомба! Българска Министърка Тъне В Луксозни Имоти В София!

Няма да се учудя, в случай че сътрудниците от НФСБ подадат сигнал до КПКОНПИ и да попитат за какво в декларацията липсва този парцел. Редно е да се попита чий е този парцел, тъй като той не е на въпросния министър. А тук става дума за парцел от два и половина декара, на три етажа. Това е парцел, в който живее съответният министър със фамилията си. Въпросът е за какво не го е заявил. Имотът се намира в квартал " Бистрица ", на улица " Липа ", само че не зная на кого е. Това би трябвало да го откри КПКОНПИ. Обитаването би трябвало да бъде упоменато в декларацията. Да живееш в първокласен парцел години наред и да не го обявиш... в реда на нещата е обществеността да знае', разяснява Симеонов.

Относно сигналите, подадени за парцели, свързани с Валери Симеонов, водачът на НФСБ съобщи, че към момента не знае кой е подал сигналите против него, само че когато разбере, ще заведе дело против него.

Това не са мои парцели. Това са парцели, които са благосъстоятелност на " СКАТ " ООД, защото тя има десетки парцели, там работят много хора. Говорим за компания, която е на облага, разясни Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР