Няма да се свърши работа, ако никой нищо не казва

...
Няма да се свърши работа, ако никой нищо не казва
Коментари Харесай

Защо "Хризантема" в Габрово се превърна във второто "Могилино"

Няма да се свърши работа, в случай че никой нищо не споделя и се мълчи, съобщи актрисата Елена Петрова в студиото на утринния блок на бТВ във връзка със скандалните фрагменти на принуждение над деца от вкъщи за медико и обществени грижи „ Хризантема “ в Габрово.

Тя е безапелационна, че би трябвало повече ангажираност и следене на такива места. „ Очаква се непрестанно някой да алармира, да се получат записи. В един дома би трябвало да се гледат децата, да се обгрижват, по този начин, както ние си гледаме дома “, сподели Петрова.

„ Нека всички се задействат и да стартират инспекции по домовете. Трябва цялостна национална политика за всички тези деца “, безапелационна е актрисата.

Мая Тинчева от ДАЗД съобщи, че тя инспекции не прави, а сътрудниците от Агенцията й ги вършат. „ Аз от горещите картофи не се тормозя “, добави Тинчева и съобщи, че в ДАЗД в никакъв случай не е крила проблемите на децата.

Елена Петрова заяви, че напълно скоро ще започва национална акция и интернет страница, където всеки може да подава сигнали за експанзия към деца, на която е станал очевидец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР