Няма да има резки промени в политиките, които води МОН.

...
Няма да има резки промени в политиките, които води МОН.
Коментари Харесай

Николай Денков: Няма да променяме нищо в образованието, защото времето е кратко

Няма да има внезапни промени в политиките, които води МОН. Ние ще работим в режим на цялостна бистрота и гласност за решенията, които вземаме. Това съобщи служебният министър на образованието и науката, който одобри поста от, съобщи кореспондент на БГНЕС.
(ДЗИ) и (НВО) ще протекат по метода, по който са планувани. Няма да променяме нищо, тъй като времето е доста малко. Нещата ще се случат, както са готови. Благодаря на министър Вълчев и неговия екип. Има задания, по които може да се форсира напредъкът. Следващата седмица ще представим целите на МОН и екипа, с който ще работим, посочи още Денков.
 113 400 учители са получили нарастването на заплатите си (ВИДЕО) 113 400 учители са получили нарастването на заплатите си (ВИДЕО)
113 400 преподаватели и непедагогически личен състав получиха контрактуваното с анекс към груповия трудов контракт нарастване на заплатите с...
От своя страна министърът в оставка Красимир Вълчев съобщи, че с Денков са работили и преди. „ Работили сме и в последните 4 години. Има доста настоящи задания. Системата на образованието има най-вече планове, стратегии и процеси, които вървят по едно и също време ”, сподели Вълчев.
На дневен ред се сеща всеки за държавните зрелостни изпити и НВО. Те ще се проведат както е планувано в закона по първичния график. Системата на образованието е обиграла този развой. Справя се добре през последните години с провеждането на изпитите, добави Вълчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР