Няма да допусна политическа намеса в съдебната власт. Историята е

...
Няма да допусна политическа намеса в съдебната власт. Историята е
Коментари Харесай

Иван Гешев: Няма да допусна политическа намеса в съдебната власт

„ Няма да позволи политическа интервенция в правосъдната власт. Историята е посочила, че когато една власт се намесва в правосъдната власт това води до репресивни последици с дългогодишен резултат “, сподели основният прокурор Иван Гешев на среща с представители на Българска социалистическа партия. 
 Прочетете още
По думите му от много време не се вземат решение проблемите в законодателен проект, които биха довели до решение на проблемите, които касаят българските жители.
 
Ние се борим с следствията за да бъде, медийно или по различен метод, реализиран някакъв краткотраен резултат. До идната злополука, ликвидиране, до идващия изнасилен възрастен пенсионер. Ние не решаваме действителните проблеми, решаваме следствията “, сподели Гешев, съобщи БТВ.

„ Не можете да се оплачете от липса на разговор с Народно събрание “, сподели водачът на левицата Корнелия Нинова и съобщи, че те са отворени за рационален диалог, който да касае законодателството.

Райски газ, пияни и дрогирани водачи и битова престъпност - това са огромните публични проблеми на българското семейство, съгласно Нинова. 
 
Тя прикани основния прокурор за намиране на решение по тези проблеми и реализиране на действителни резултати. 

Разговорите сред Иван Гешев и представители на Българска социалистическа партия са по отношение на писмо, което той изпрати до всички депутати от 48-ия парламент, за нуждата от спор за провеждането на правна промяна. Досега срещи бяха извършени с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Български напредък “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР