"Няма да бъде традиционна сватба", това каза Деница Гаджева пред

...
"Няма да бъде традиционна сватба", това каза Деница Гаджева пред
Коментари Харесай

Деница Гаджева: Няма да бъде традиционна сватба

"Няма да бъде обичайната женитба ", това сподели Деница Гаджева пред NOVA броени дни преди да се врече във безконечна честност на бащата на детето ѝ Волен Сидеров.

Двамата ще се венчаят в неделя (24 септември) в столичния храм "Св. Кирил и Методий ".

Сред поканените са министър председателят Бойко Борисов, министри, водачите на парламентарните сили в Народното събрание, депутати и публицисти, написа "Дарик ".

Преди седмица Сидеров раздаде в Народното събрание лимитирана серия от партийния вестник с уводна публикация, информираща в закачлив жанр за идната женитба. В текста се обясняваше и че в този ден възбраната на вицепремиера Валери Симеонов за звук отпада.

Булката ще има седем шаферки, облечени в идентични рокли, а най-важният посетител на събитието ще бъде Волен-младши, който към този момент е на 2 година

Волен Сидеров сподели сина си в Народното събрание

Деница Гаджева и Волен Сидеров са дружно от няколко години. Запознават се в партията. През 2015 година се роди техният първороден наследник. Двамата трябваше да изчакат завършването на развода сред Сидеров и някогашната му брачна половинка Капка Георгиева, с цел да сключат брак.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР