Някой се опитва да провокира ако не война, то някакви

...
Някой се опитва да провокира ако не война, то някакви
Коментари Харесай

Елеонора Митрофанова: България не е мишена за Русия

Някой се пробва да предизвика в случай че не война, то някакви военни дейности . Това съобщи пред Нова телевизия съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова. Русия счита за неприемлива даже мисълта за война с Украйна, посочи тя. Украйна се употребява като претекст за нагнетяване на напрежение, счита съветският посланик. За какво ни би трябвало да водим война с Украйна, Тя е наш комшия, би трябвало да живеем спокойно с тях, отсече Митрофанова. Западът истеризира и въоръжава Украйна, което е рисково, тъй като това оръжие ще се разпръсне в разнообразни направления. Русия организира учения, тъй като се опасява от нахлуване. Тя е против участието на Украйна в НАТО. С съветските учения се показва мощ, с цел да се замислят тези, които обмислят провокации против Русия .

Защо се доставя в Донбас смъртоносно оръжие, пита дипломат Митрофанова. Тя настоя да се съблюдават минските съглашения. Единствено в дипломацията дипломатът вижда решение на рецесията с Украйна. Цялото това въоръжение ни настройва едни против различен , сподели Митрофанова. Тя недоумява за какво Европа мисли за война. България не е цел на Русия, увери съветският посланик. Русия постоянно е била сигурен външнотърговски снабдител , изясни тя по отношение на опцията да ни спрат газовите доставки. Ако бъде спрян Северен поток 2 това ще усили инфлацията на Запад и ще пренасочи доставките на съветски газ.
 Украйна недоволства, че страни не смеят да ѝ оказват помощ поради взаимозависимост от Русия
Украйна недоволства, че страни не смеят да ѝ оказват помощ поради взаимозависимост от Русия

Страната се надява Берлин да премисли отхвърли си да ѝ достави оръжие

Тя не отхвърли опцията договарянията с Газпром в този момент да зависят от положителното отношение на България към Русия. Ние в никакъв случай първи няма да стартираме първи никаква война, безапелационна бе Елеонора Митрофанова. Главните лобисти на Русия тук е историята сред двете страни, по думите й. Ние доста надълбоко сме свързани, уверена е тя. Никой в Русия няма да каже, че България е наш зложелател, разясни дипломатът. Всички спорове, съгласно нея, се вземат решение на масата на договарянията с чаша положително вино.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР