Няколко криптовалути наскоро станаха свидетели на рязко покачване на цените,

...
Няколко криптовалути наскоро станаха свидетели на рязко покачване на цените,
Коментари Харесай

Две криптовалути с потенциал да се изстрелят нагоре още тази седмица

Няколко криптовалути неотдавна станаха очевидци на внезапно повишаване на цените, което се дължи на смяна в пазарните настройки към бичи трендове, което докара до шорт скуиз.

Шорт скуиз поражда, когато мечите трейдъри преобладават на пазара на криптовалути , инициирайки шорт позиции и генерирайки нараснала възходяща ликвидност. Тъй като тези позиции се унищожават, това провокира каскада от по-нататъшни ликвидирания, които тласкат цената нагоре.

Понастоящем са останали малко цифрови активи със забележителна евентуална ликвидност за шорт скуиз тази седмица. В този подтекст Filecoin ( FIL ) бе разпознат като най-изоставащ актив със забележителен капацитет за разпродажба в посока нагоре.

Освен това Dogecoin ( DOGE ) се откроява като криптовалута с огромна възможност да преживее шорт скуиз в по-дългосрочен проект. Важно е обаче да се означи, че динамичността на този сюжет може да се промени с течение на времето, изключително като се има поради по-високата времева рамка.

Filecoin е единствената криптовалута със важен открит интерес към шорт позиции, съгласно 3-дневните и седмичните топлинни карти на CoinGlass. Постигането на тези ликвидации може да изстреля FIL до $5.5 тази седмица, което съставлява близо 4% растеж по отношение на настоящата цена от $5.29.

Що се отнася до Dogecoin, той наподобява е натрупал задоволителен открит интерес към шорт позиции, с цел да може евентуално да преживее шорт скуиз през февруари.

Важно е да се признае, че пазарът на криптовалути е извънредно динамичен и непредсказуем.

Индикаторите за шорт позиции не подсигуряват настъпването на тези събития, защото шорт позициите могат да се усилят по разнообразни аргументи, в това число неприятни фундаментални индикатори или мечи вести, свързани с съответен план.

Инвеститорите въпреки всичко би трябвало да демонстрират нерешителност и да вземат поради по-широкия подтекст към всяка евентуална криптовалута.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР