Няколко гръцки ТИР-а с товар, предназначени за Австрия, са блокирани

...
Няколко гръцки ТИР-а с товар, предназначени за Австрия, са блокирани
Коментари Харесай

Румъния: България отмъщава на австрийците - десетки товарни камиони стоят на границата

Няколко гръцки ТИР-а с товар, предопределени за Австрия, са блокирани на българо-румънската граница Оряхово-Бечет. Властите на юг от Дунава наподобява отмъщават на австрийците, откакто бяха въведени строги инспекции на артикули и документи, написа румънското издание Adevarul.ro.

Десетки камиони с интернационалните транспорти, предопределени за Австрия, бяха спрени на границата Оряхово-Бечет (България - Румъния). Сред тях има няколко гръцки коли със артикули, които е трябвало да дойдат в Австрия, само че са " заседнали " на границата с България няколко дни в очакване на инспекция на стоките и документите, оповестява изданието troxoikaitir.gr.
Това ненадейно развиване, с трагичните последствия, които допуска – закъснения от няколко дни на доставките, стеснение за водачите и други, е обвързвано с влизането на България в Schengen Air, само че и със отговорностите, които тя поема към други страни при контрола на моторните транспортни средства и жители. Австрия изиска и България, и Румъния да засилят инспекциите, написа още в публикацията.

Източник:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР