Няколко експертизи ще трябва да установят обстоятелствата около в. Все

...
Няколко експертизи ще трябва да установят обстоятелствата около в. Все
Коментари Харесай

Първи версии за смъртоносната касапница с уважаван полицейски шеф от Пловдив СНИМКИ

Няколко експертизи ще би трябвало да открият събитията към в. Все още заключенията на проверяващите случая се базират единствено на първичните им усещания и занапред всеки подробност би трябвало да бъде точно тестван, прецизира "Марица ".

Предстои да се обясни дали, не е провокирана от техническа щета по автомобила или поради превишена скорост.

Според това, което се е видяло на мястото часове след злополуката, обаче няма данни починалият служител на реда да е карал бързо своя „ Фолксваген Пасат “.

„ Пламен не беше фен на високите скорости и постоянно караше постепенно и деликатно “, настояват сътрудници на авариралия криминалист. Засега те допускат, че тъкмо когато колата му е навлязла с десен завой в „ ухото “ на надлез „ Скобелева майка “ в посока Ягодовско шосе, на Петков му е прилошало и е изпуснал ръководството на колата.

Мястото е на към 300 метра след табелата, указваща изхода на Пловдив на „ Цариградско шосе “.

„ Възможно е да е получил инфаркт или инсулт, само че това ще покажат резултатите от аутопсията “, разясняват хора, познавали Пламен Петков приживе. Според тях неприятен шанс е бил и фактът, че макар ниската скорост, с която се е движела колата, след изпускането на ръководството от лидера тя е тръгнала към лявата мантинела, която обаче навръх това място била смачкана от предходна злополука, станала преди към две седмици.

Така пасатът на Петков прескочил ограждението и се претърколил в ниската част на пътния възел. Засега се знае, че по тялото на служителя на реда са открити голям брой травматични увреждания. Причината за гибелта му обаче ще стане ясна едвам след окончателното умозаключение на правосъдните медици.

Пламен Петков ще бъде заровен на следващия ден. Да го изпратят в последния му път близки, другари и сътрудници ще се съберат в 14 часа в храма на село Крумово.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР