Някои от нас се чувстват готови за любовни приключения предимно

...
Някои от нас се чувстват готови за любовни приключения предимно
Коментари Харесай

Най-доброто време от деня за секс е...

Някои от нас се усещат подготвени за любовни завършения най-вече през нощта. Други избират безгрижните следобеди. Всеки има своите желания във връзка с секса, само че в случай че желаеме да си върнем позадрямалото либидо, би трябвало да обърнем внимание на едно по-специално време от деня.
 Пандемията, сексът и по какъв начин тя се отразява на либидото
Как пандемията се отрази на секса

Не е за поверие какво се случва с либидото ни

Според скорошно изследване, извършено от английската компания Forza Industries, при множеството хора пикови равнища на стрес са към 10:45 сутринта, което значи, че в случай че изчакате със секса, може да пропуснете шанса си за релаксиращи занимания.

Според създателите на изследването енергийните равнища са най-високи след пълноценната отмора през нощта, което значи, че и двата пола са по-издръжливи рано заран. В идеалния случай би трябвало да го създадем към 45 минути след първото пробуждане.

Ето за какво най-хубавото време за секс е рано заран - може би даже по-рано, в сравнение с биха желали някои, само че проучванията демонстрират, че си коства да настроим алармата тъкмо за 7:30 сутринта.
 Снимка 500731

Още доста проучвания потвърждават изгодите от правенето на обич заран. Това в действителност може да помогне на двойките да се усещат по-дълбоко свързани. " По време на секс от какъвто и да е тип, ние освобождаваме окситоцин, хормонът на любовта ", сподели неотдавна Емили Морс, специалист по човешка половост пред Women`s Health Magazine.

Освен това окситоцинът, който освобождаваме, има дълготрайни резултати. Той оказва помощ за понижаване на равнищата на стрес, което значи, че се усещаме по-спокойни през целия ден. Авторите на проучването от Forza прибавят: " Приливът на ендорфини, провокиран от секса, намалява кръвното налягане и равнищата на стрес и ни кара да се усещаме по-оптимистично настроени през останалата част от деня ".
 Снимка 500726

Друго преимущество на утринния секс е, че не обърква положителния сън през нощта. Да, това може да звучи като минимум въодушевената причина да вършим секс при започване на деня, само че както проучванията непрестанно демонстрират, положителният сън е директно обвързван с нашето полово предпочитание.
 Високите токчета, сънят, водата и по какъв начин да подобрим половия си живот
Какво пречи на страхотния ни секс

И какво общо имат високите токчета

" Тъй като дефицитът на сън се възприема като фактор за стрес, тялото подтиква производството на хормони на напрежението, като по този метод потиска производството на полови хормони ", споделя Алекс Сави, създател на SleepingOcean.com пред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР