Григор Димитров излиза на корта днес за своя втори мач

...
Григор Димитров излиза на корта днес за своя втори мач
Коментари Харесай

Григор се изправя срещу непознат за него французин в трети кръг в Рим

Григор Димитров излиза на корта през днешния ден за своя втори мач от " Мастърс " шампионата на клей в Рим, Италия. 32-годишният българин, който е осми подложен в главната скица, ще играе против французина Терънс Адман в мач от трети кръг на елитното съревнование. Срещата ще стартира не по-рано то 13:30 часа българско време.

Димитров победи японеца Йошихито Нишиока в първия си мач в италианската столица, до момента в който 22-годишният квалификант Атман победи Кристофър Юбенкс в първи кръг, а по-късно в профил и Лоренцо Музети, защото представителят на домакините не съумя да доиграе мача поради контузия и се отхвърли при започване на втория сет.

Димитров и Адман, който е 137-и в света, нямат мачове между тях. Гришо загуби два от последните си 5 мача на червени кортове, до момента в който днешният му конкурент има единствено една победа в последните си 5 срещи на клей.

Победителят от двойакта ще играе против продължаващия напред от напълно американския конфликт сред Себастиан Корад и Тейлър Фриц.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР