Някогашният участник във Фермата Тихомир Рангелов наскоро сподели в социалните

...
Някогашният участник във Фермата Тихомир Рангелов наскоро сподели в социалните
Коментари Харесай

Трансформираният в жена Тихомир от Фермата се раздели с партньора си

Някогашният участник във " Фермата " Тихомир Рангелов неотдавна показа в обществените мрежи насладата си поради трансформацията си от мъж към жена, а в този момент той се сблъсква с горест, само че по напълно друга причина, написа dir.bg.

Преди дни стана ясно, че балканският първенец по културизъм и сътрудникът му Красимир Николов, по-познат като Стамбини, публично са поставили завършек на своята връзка, траяла цели 10 години. Новината за раздялата им пристигна от персоналния Facebook профил на влогъра, който през вчерашния ден промени персоналния си статус, обявявайки, че двамата с риалити звездата към този момент не са дружно. Младият мъж избра да не издава какъв претекст се крие зад решението им, макар че някои от потребителите на виртуалното пространство незабавно допуснаха, че претекстът в действителност е не друго, а точно преходът на Тихомир от единия пол към другия.

И до момента в който една част от приятелите на Красимир в платформата побързаха да му окажат морална поддръжка, утешавайки го, че всичко ще бъде наред и най-хубавото следва, огромна част от тях по този начин и не съумяха да повярват на случилото се, като даже го дефинираха като закъсняла първоаприлска смешка.

" 1 април май мина... или Facebook работи със забавяне... нямам доверие ", " Това ми пристигна много ненадейно " и " Наистина ли? ", гласят някои от мненията, редящи се под поста му. В последна сметка Николов реши да приключи спекулациите, че си прави подбив с нещо толкоз съществено и изрично съобщи, че връзките им с Рангелов фактически са завършили.

" Животът е цялостен с изненади ", означи той.

Тихомир и Красимир се срещат през 2011 година в обществените мрежи, когато влогърът се радва на забележителна известност в тях. Общувайки, двамата схващат, че споделят една и съща пристрастеност, а точно филмите. Ето за какво преценят, че няма по-подходящо място, което да посетят на първата си среща, от киното. След въпросната вечер романсът им към този момент е реалност, а едвам няколко дни по-късно го споделят със своите близки.

В свое изявление пред родна медия, което Стамбини даде преди три години, той даже призна, че се надява двамата да имат опцията да узаконят любовта си и да бъдат първата еднополова двойка сключила брак в България, в случай че страната ни в миналото одобри и позволи сходен съюз. Очевидно обаче това към този момент няма по какъв начин да се случи, откакто всеки от тях пое по личен път.

Неотдавна пък Тихомир изненада феновете си, заявявайки, че е транссексуален, като описа, че в продължение на дълго време е отлагал смяната, която към този момент е почнал. Той промени името си в мрежата на Мелиса и стартира да приказва за себе си в женски жанр, а също така показа фотоси, на които е неразпознаваем. На фрагментите се вижда, че съвсем не е останала диря от тогавашния мъжага с огромни мускули, защото той е измършавял с 30 кг и е пуснал по-дълга коса, която е изрусил.

" До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, занапред предстоят огромните промени. Сега последвам сърцето си същински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста сложен и дълъг път. Определено нуждая се от това ", написа той към колаж от две свои фотографии, показващи го преди и в този момент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР