Някогашният директор в Би Ти Ви - Венелин Петков, който

...
Някогашният директор в Би Ти Ви - Венелин Петков, който
Коментари Харесай

Уволненият Венелин Петков нанесе страшен удар по имиджа на Би Ти Ви!

Някогашният шеф в Би Ти Ви - Венелин Петков, който бе уволнен от медията, на която даде най-хубавите си години, съумя да си отмъсти, въпреки и със забавяне. Едно от най-известните медийни лица у нас сега е заставен да си вади хляба като учител, което няма нищо общо с тлъстата заплатка, която прибираше като началник в малкия екран.

Е, очевидно времето не е успокоило гнева на Петков, чието място получи водещият Антон Хекимян. И Венелин реши да проговори. При това проговори по този начин, че разкритията му ще се помнят дълго.

Бившият на Гена Трайкова, а неотдавна и на Николета Маданска задейства бомбата с признанието, че работата му в Би Ти Ви е била значително призрачен сън и непрекъснат напън. Този напън идвал върху управителните фрагменти от страна на родни политици, видни предприемачи и прочие хора от по този начин наречения " хайлайф ".

Венелин Петков упрекна непосредствено разнообразни партийни групи, че редовно са звънели на него и на неговите шефове с обвинявания, че заемат една или друга страна, че стартират едни, за сметка на други и какво ли още не.

" Разбира се, ние постоянно сме работили по този начин, както сме считали, че е редно. Но това не пречеше непрекъснато да ни се вършат инспекции, да ни навикват и да се пробват да ни подреждат хора, които са всичко друго, само че не и публицисти ", спомня си Петков.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР