Мария Петрова избяга от ежедневието Красивата трикратна шампионка по художествена гимнастика

...
Мария Петрова избяга от ежедневието
Красивата трикратна шампионка по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Най-после: Заряза ли красивата Мария Петрова Боби Михайлов?

Мария Петрова избяга от всекидневието

Красивата трикратна шампионка по художествена гимнастика заряза мъжа си Боби Михайлов. Е, не безусловно, както биха си помислили мнозина, които недолюбват някогашния началник на БФС.

Освен буен обожател на чашката, някогашната футболна легенда постоянно слагал рога на чаровната си брачна половинка. Но наподобява тя го търпи и отново продължава да му е вярна.

Та пленителната Мария Петрова отпътува за Америка, където следваше висше общата й щерка с Боби Михайлов-Елинор. В бостънският североизточен университет тя учеше интернационалните връзки. Сега чаровната дъщеря на именитият вратар и „ златното момиче “ се е преместило в Голямата ябълка.

Още първият ден от престоя й,майка и щерка са били в Ню Йорк, Бруклинския мост и вечерта са се поглезили в изтънчен ресторант.

„ Най-добрата мама в града “, написа Елинор под общите й фотоси с майка й. Вицепрезидентът на федерацията по художествена гимнастика е при щерка си от предходната сряда и ще остане при нея евентуално до началото на идната седмица.

Петрова  вероятно употребява паузата от интернационалните надпревари на гимнастичките преди европейското състезание в Будапеща.Шампионатът е от 22 до 26 май и Мария Петрова несъмнено ще пътува с отбора.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР