Новото приложение за watchOS идва с множество полезни функцииWhirlpool подготвя

...
Новото приложение за watchOS идва с множество полезни функцииWhirlpool подготвя
Коментари Харесай

Apple Watch ще управлява битова техника Whirlpool

Новото приложение за watchOS идва с голям брой потребни функционалности

Whirlpool приготвя приложение за смарт-часовника Apple Watch, което разрешава ръководство на битовата техника на компанията

Производителят на битова техника Whirlpool създава мобилно приложение за смарт-часовника Apple Watch, благодарение на което потребителите ще могат да ръководят своите уреди.
още по тематиката
В частност, приложението за операционна система watchOS ще ръководи интелигентни фурни, перални машини и сушилни на известния бранд. Така да вземем за пример, потребителите ще могат да наблюдават температурата във фурната и времето за подготвяне на ястието, да трансформират параметри и режими на пералнята и да наблюдават времето до привършване, да пускат и стопират сушилнята.

Само с един смарт-часовник потребителят ще може да ръководи над 20 различни  модела битова техника Whirlpool. Приложението се чака скоро на пазара, само че Whirlpool към момента не е оповестила точната дата за стартирането му.

Компанията твърди, че първа на пазара ще предложи опция на притежателите на Apple Watch да управляват битовата си техника. Предполага се, че приложението ще се популяризира гратис за клиентите на компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР