Новото попълнение на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред клубния

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред клубния
Коментари Харесай

Чочев: Очакванията са в средата на септември или в края на месеца да играя минути за отбора

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев приказва пред клубния уебсайт на „ червените”. Българският национал описа по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му от италианския Палермо и какви са упованията му в новия му отбор.

„ Всичко се случи доста бързо. Имах няколко срещи с управлението на ЦСКА. Разбрахме се бързо и съм удовлетворен, че ми подадоха ръка в сложен за мен миг. Надявам се да вляза да играя колкото се може по-бързо”, разяснява Чочев.

„ Играх с Венци Василев и Мартин Камбуров преди да отида в Италия. Добри момчета и положителни футболисти. Ще се веселя да играя още веднъж с тях. Те са едни от хората, които ми помагаха, когато бях в ЦСКА на една нежна възраст. Изградили сме едно положително другарство, изключително с Венци Василев”.

Той изрази вяра също, че напълно скоро ще може да се завърне на терена след дългото неявяване поради тежката контузия.

„ Състоянието ми се усъвършенства с всеки минал ден. Очакванията са в средата на септември или в края на месеца да мога да играя минути за тима. Нека обаче не бързаме доста. Надявам се тези прогнози, които дават да се сбъднат”, сподели халфът.

„ Направих много мачове и години в Италия, което ме радва, тъй като за един българин да се задържи в толкоз мощно състезание, е мъчно. Там научих, че би трябвало доста работа. Има футболисти с по-малко качества, само че с доста труд съумяват. Научих се на дисциплинираност и разпределяне на терена. Научих много неща, които мисля, че ще ми бъдат потребни за в бъдеще.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР