- Ново стратегическо партньорство на Karsan за пазара в Северна

...
- Ново стратегическо партньорство на Karsan за пазара в Северна
Коментари Харесай

Karsan свърза континенти!

- Ново стратегическо партньорство на Karsan за пазара в Северна Америка!
- Оторизиран дистрибутор на Karsan в Канада е водещият специалист Damera Corporation на пазара на рейсове!

Предлагайки решения за публичен превоз, съобразени с потребностите на актуалната ера, в сходство с визията си да бъде една крачка напред в бъдещето на подвижността, Karsan продължава да прави бързи крачки в развиването си. Подкрепяйки трансформацията на транспортната инфраструктура на няколко европейски града със своята гама от електрически артикули и отбелязвайки дълготраен триумф, Karsan направи значима стъпка и за пазара на Северна Америка.

В рамките на тази нова пазарна област Karsan си партнира с Damera Corp., водещият снабдител на автобусни и сервизни услуги за поддръжка в Канада. Със съглашението Damera Bus Sales Canada Corporation, дъщерно сдружение на Mississauga Bus Group of Companies, дълго одобрена компания в района, стартира да продава артикули на Karsan и да дава следпродажбени услуги със своята необятно публикувана мрежа като дистрибутор на Karsan в Канада.

Главният изпълнителен шеф на Karsan Окан Баш сподели следното за новото партньорството: „ Продължаваме световните си партньорства в Северна Америка с Канада в сходство с нашата корпоративна тактика. В този подтекст подписахме дистрибуторско съглашение с Damera. През август към този момент доставихме нашите рейсове e-JEST, които представихме на ACT, водещият панаир на транспортни технологии в Съединени американски щати, на Damera. e-JEST сега обикаля Северна Америка, привличайки огромен интерес от евентуални клиенти. Ние също по този начин доставихме нашия самостоятелен рейс e-ATAK, различен член на нашето семейство електрически артикули, на Мичиганския щатски университет в Съединени американски щати, с цел да служи в неговия кампус. Очаква се самостоятелният e-ATAK да работи като совалка на цялостен работен ден, пренасяща студенти, преподаватели и различен личен състав до и от кампуса. През миналите седмици се организираха първите тест драйвове с учениците и получихме доста позитивни реакции. В Karsan се гордеем, че предлагаме преживяване без водач в действителни условия на трафик на другия завършек на света.С въвеждането на рейсовете Karsan e-JEST, ние се стремим нашата гама от електрически артикули да окаже същинско влияние на пазара в Северна Америка през идващия интервал и продължаваме работата си с цялостна скорост. “

Предоставяйки решения за публичен превоз със своята съвременна и софтуерна продуктова гама, Karsan придвижва експортно-ориентираните си действия и в Северна Америка. Поддържайки своята продуктова гама настояща, с цел да стане международен водач и да реализира забележителен триумф в продажбите на своите електрически рейсове в Европа, Karsan си партнира с Damera Bus Sales Canada Corp., една от водещите автобусни компании в Канада. Като част от партньорството, Damera, дъщерно сдружение на Mississauga Bus Group of Companies, опитна автобусна и транспортна организация, стана оторизиран дистрибутор на Karsan в Канада. С необятно публикувана мрежа в Канада със своя експертен личен състав, Damera стартира да продава артикули на Karsan и да дава следпродажбени услуги.

Karsan е в положителни ръце в Канада с Damera. Damera, дистрибуторът на Karsan в Канада, е един от водещите избори на градове с визия за околната среда, които обръщат внимание на равнището на въглеродните излъчвания, работи в цялата страна със своя опит и обширни знания в автобусната промишленост и публичния превоз. Damera разполага с екип от специалисти в продажбите и се откроява със следпродажбеното си обслужване с помощта на централното си оборудване с съвременна кабина за боядисване, където се правят подробни работи по поддръжка и ремонт, както и нейната мрежа за обезпечаване на аварийни елементи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР