Новият треньор на Царско село Велислав Вуцов коментира пред Меридиан

...
Новият треньор на Царско село Велислав Вуцов коментира пред Меридиан
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Какво ще стане с розовите сънища в Левски, ако не вземат Купата на България?

Новият треньор на Царско село Велислав Вуцов разяснява пред " Меридиан мач " идния край за Купата на България сред Левски и Славия. Наставникът е бил отпред и на двата тима. Той води " белите ", когато отборът от Овча купел спря " сините " за шампионската купа преди 5 години.

" Уважавам Славия, само че моята душа постоянно е била синя и ще остане синя. Няма да почервенее, побелее, пожълтее, порозовее или каквото и да е.

Когато има вероятност за един край и за продобиване на една купа след деветгодишен интервал без титли, е обикновено да има някакво вдъхновение. Само че, незабавно ти споделям, даже с риск всичките да ме обвинят отново, че съм отрицателен и песимист... Когато си на 30 точки оттова, където си тръгнал да се бориш за купата, не може да кажеш, че нещо доста огромно се е случило. Преди 20 години или дори преди 15, в случай че Левски вземеше Купата, а не станеше първенец, на другия ден уволняваха треньора.

 Велислав Вуцов поема Царско село!
Велислав Вуцов поема Царско село!

Веско Великов става селекционер

Мисля, че тука всичко е накриво. В нашето общество, в медиите, при почитателите - всичко е накриво. Не мога да си го обясня. Да се приказват в този момент такива кой знае какви неща. Не мога да си го обясня. Дай Боже да честваме купата, само че аз ще задам идващия въпрос. Ако не честваме Купата, какво вършим? Не единствено треньора... Какво вършим с цялата тактика на Левски? С тия розови сънища, които в този момент сънуваме. Не мисля в миналото да сме били по-далеч от купата, а бюджетът се усили съвсем двойно спрямо предходната година и се харчеха не малко пари.

Сигурно доста неща, които са в кухнята и на единия, и на другия клуб, и не са казани за оня мач преди 5 години, в който Левски загуби купата.. Но всичко, което имаше да се случи, се случи на терена. Какво повече да кажем? Мачът се игра, Левски загуби купата, Славия завоюва добро име. Тогава му споделих на Венци Стефанов, че несъмнено още 200 години в България няма да се случи два тима да играят и трети да завоюва.

 Вили Вуцов: Ситуацията в Царско село е тежка, а аз не съм вълшебник
Вили Вуцов: Ситуацията в Царско село е тежка, а аз не съм вълшебник

" Разбрах се с клуба за тъкмо две минути, Стойне Манолов е огромен мой другар "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР