Новият Стефан Данаилов - актьорът Павел Иванов, изиграл ветеринаря Тодор

...
Новият Стефан Данаилов - актьорът Павел Иванов, изиграл ветеринаря Тодор
Коментари Харесай

Най-хубавата новина: Новият Стефан Данаилов чака бебе от бал...

Новият Стефан Данаилов - артистът Павел Иванов, изиграл ветеринаря Тодор в сериала на бТВ „ Татковци “, ще става татко освен на дребния екран, само че и в живота.

Неговата избраница – балерината от Музикалния спектакъл Марина Стоилова, е бременна и напълно скоро излиза в майчинство.

Бебето, което е напът, ще бъде първо за Павел Иванов и Марина Стоилова. Двойката е дружно от години, а се сгоди при започване на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. Все още не се е чуло да са вдигали женитба, само че това не пречи напълно скоро да станат родители.
View this post on Instagram

Очаква се сватбата да бъде след раждането на бебето, защото булката най-вероятно би желала да каже „ Да! “ в рокля, с която да подчертае идеалната си фигура, вместо в облекло за бременни. Не е изключен и разновидността бъдещите родители първо да подпишат със скромна гала, а след време да вдигнат охолно празненство, както в последно време е съвременно измежду звездите.

Успоредно с подготовката за развъждането на бебето артистът работи и по филм за футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди. Той е бил определен да изиграе ролята на огромния състезател, поради която е свалил цели 13 кг в рамките единствено на 20 дни. За положителната му форма от самото начало се е грижила неговата избраница, която не му разрешавала и ден без подготовка. Резултатите личат от фотосите на артиста, на чието телосложение би могъл да завиди всеки уважаващ себе си фитнес фанатик, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР