Новият старши треньор Иван Колев иска воденият от него отбор

...
Новият старши треньор Иван Колев иска воденият от него отбор
Коментари Харесай

Иван Колев: Много е важно как ще излезем от тази ситуация

Новият старши треньор Иван Колев желае воденият от него тим на Славия да излезе допустимо най-бързо от обстановката, в която се намира сега. " Белите " имат пет следващи загуби в Първа лига и седем поредни срещи без победа. По-рано през седмицата столичани се разделиха с испанския си ментор Хосе Мария Бакеро.

" Не е правилно в този момент да се приказва кой е бил най-големият проблем. Всичко е ясно, откакто има треньорска промяна. Проблемът не е единствено един, само че всеки треньор си има лични възгледи. Няколко неща би трябвало да променим, не е нужно тъкмо в този момент да ги изреждам. Кондицията може да бъде малко усъвършенствана, дружно с манталитетът на футболистите и с изясняване на ролята на играчите, връщаме тима към остарялата система. Много е значимо тъкмо по какъв начин ще излезем от тази обстановка ", разяснява Колев по време на срещата си с медиите в четвъртък.

Той прикани за оптималната централизация в състава на Славия в идните мачове.

" Доволен съм от играчите, те демонстрираха предпочитание за тренировки. Това е сериозна основа, върху която може да стъпим по време на подготовката. Настроението в съблекалнята очевидно не е било доста положително. Промяната идва от осъществяването на съответните задания на терена. Важно е всеки какво и по какъв начин да го прави на игрището, с цел да бъде оптимално потребен за тима. Всеки би трябвало да се концентрира върху дейностите си на терена, без да мисли за обстановката, в която се намираме и за това какъв брой точки имаме в този момент ", добави 66-годишният експерт, който поема Славия за повторно в кариерата си.

Колев е сигурен, че " оценка за работата на един треньор са резултатите ".

" Има значение от тактическо естество кои са ни съперниците в идващите мачове. Важно е по какъв начин ще бъдем готови и по какъв начин ще проведем дадения дуел, съперникът може да бъде Реал Мадрид, Барселона, Левски или детска градина. Гледал съм всички мачове от Първа лига досега, освен тези на Славия. Разликата сред тимовете е доста дребна. В тези три дни, в които съм тук, към момента се срещам с качествата на играчите. Ще имаме потребност от време, с цел да уточним кое по какъв начин би трябвало да се прави ", добави още Иван Колев.

Дебютът му отпред на Славия ще бъде в събота в Пловдив против водача в класирането Локомотив.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР