Новият сезон на Ергенът започна с много страсти и емоции,

...
Новият сезон на Ергенът започна с много страсти и емоции,
Коментари Харесай

Три изненади във втори епизод на Ергенът

Новият сезон на " Ергенът " стартира с доста пристрастености и страсти, както и се очакваше. Макар още в първи епизод една от участничките - Паолина, да напусна надпреварата, занапред предстоят непредвидени обрати.
 Наум Шопов,
Какво мисли Наум Шопов за втория сезон на " Ергенът "

Нагласени ли са свадите в предаването

В епизод 2 Евгени избра да предложения на първа среща Валерия. На яхта измежду спиращата дъха хубост на Беломорието двамата имаха опция да преживеят в действителност сантиментални часове и да се опознаят по-добре. Дали обаче нежният модел ще успее да задържи за дълго вниманието на ергена?

Истинското шоу стартира по-късно, когато девойките бяха разграничени на два тима за първите си " Любовни войни ". За едни борбата с пукането на балоните беше развлечение, до момента в който за други се трансформира в същински пердах, а някои си потеглиха с драскотини.

Изгубилият тим трябваше да се помири с вечер без Евгени, до момента в който победителките имаха шанса да се срещнат с него в сантименталната конюнктура на градината. Една обаче беше дамата, която ергенът пожела да види два пъти за една вечер - Айлин.

Още две бяха изненадите във втория епизод. Евгени се появи с нова прически, която всички дефинираха като " доста секси ". И взе решение да не отпраща никое от девойките в " Церемонията на розата ", с цел да може да опознае всички по-добре.

Следващият епизод на " Ергенът " е довечера, 23 февруари, от 21 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР